Анонс та прогноз матчу Ліги Європи: “Фейєнорд” – “Шахтар” Донецьк

У рамках 1/8 фіналу плей-офф Ліги Європи «Фейєнорд» зіграє вдома проти «Шахтаря» Донецьк, сьогодні, о 19:45 за київським часом.

ratingbet

“Фейєнорд” – “Шахтар” Д

Хоча «Фейєнорд» зараз лідирує в чемпіонаті Ередивізії, їх головною проблемою є низька результативність. У першій грі проти «Шахтаря» Донецьк вони досягли нічиєї. У цьому матчі «Фейєнорд» намагатиметься швидко забити голи.

У той же час, для донецького клубу нинішній сезон є полем для експериментів, і вони змушені розраховувати на українців у складі. Проте «Шахтар» Донецьк лідирує в УПЛ і у попередньому матчі легко переграв «Кривбас» (3:0), після чого гірники очолили турнірну таблицю УПЛ. Вони також мають непоганих атакуючих гравців і напевно виявлятимуть активність у цьому матчі. “Фейєнорд” тим часом також лідирує у своєму чемпіонаті, випереджаючи клуб з другого місця на 3 пункти.

Прогнози та ставки віддають перемогу «Фейєнорду» (коефіцієнт 1.45), але «Шахтар» Донецьк не збирається здаватися і обіцяє дати бій супернику. Матч пройде 16 березня о 19:45 за київським часом.

Подивитися поєдинок між “Фейєнордом” та донецьким “Шахтарем” можна буде на телеканалі Megogo.

Новини партнерів

Комментарии: