Жозе Моуріньйо: “Буде безглуздо, якщо Лігу Європи виграє команда, яка вилетіла з ЛЧ”

Жозе Моурінью розкритикував політику УЄФА щодо переведення команд у нижчий за рангом турнір, якщо вони достроково вибувають з вищого.

Embed from Getty Images

Після нульової нічиєї «Роми» з «Реал Сосьєдадом» у четвер, команда Моурінью взяла участь у п’ятничному жеребкуванні чвертьфіналу Ліги Європи. 

Моурінью уникнув  можливих матчів проти своєї колишньої команди «Манчестер Юнайтед» або португальського співвітчизника «Спортінга» , отримавши в пару голландський «Фейєнорд». 

Натомість він використав післяматчеве запитання, щоб висловити невдоволення тим, як команди, які посіли третє місце в груповому етапі Ліги чемпіонів, переміщуються до Ліги Європи – і висміяв вибуття “Лаціо” з Ліги конференцій. 

«Безглуздо і не цікаво коли Лігу європи виграє команда, що вилетіла з Ліги Чемпіонів. Ліга Європи має бути для команд, які пройшли через усе. Я маю на увазі, що «Лаціо» зараз не збирається брати участь у третьому турнірі, чи не так? Так і має бути», – сказав Жозе.

Половина можливих суперників «Роми» в 1/8 фіналу прийшли з групового етапу Ліги чемпіонів. «Ювентус», «Севілья», «Байєр» і лісабонський «Спортинг» мають шанси виграти Лігу Європи.

Новини партнерів

Комментарии: