Даліч продовжив контракт із збірною Хорватії

Тренер Хорватії Златко Даліч підписав продовження контракту після узгодження умов з президентом Хорватської федерації футболу Маріяном Кустичем.

Embed from Getty Images

Даліч і президент Кустич узгодили умови та підписали контракт у штаб-квартирі Хорватської федерації футболу в Загребі, тобто Даліч залишиться тренером Хорватії до закінчення чемпіонату світу з футболу 2026 року, який пройде в США, Мексиці та Канаді. 

«Златко Даліч виконав абсолютно всі цілі, які були поставлені перед ним за ці п’ять з половиною років, і в той же час він має два чудових досягнення на Чемпіонаті світу в Росії та Катарі, привівши Хорватію до срібної та бронзової медалей, таким чином ставши наш найуспішнішим тренером в історії», – сказав президент Кустич для веб-сайту Хорватської федерації футболу .

Даліч очолив Хорватію у важкий час у жовтні 2017 року, і відтоді домігся серії вражаючих результатів. Виділяються друге і третє місця на чемпіонатах світу в Росії в 2018 році і Катарі в 2022 році, але з Хорватією Даліч також вийшов у фінал чотирьох Ліги націй, який цього року пройде в Нідерландах, а також раунду 1/8 Євро-2020. 

Новини партнерів

Комментарии: