“Реал” вривається у перегони за Гаррі Кейна

Період Гаррі Кейна в “Тоттенхемі” може добігати кінця. У віці 29 років англійський форвард може попрощатися з клубом, де він став одним із найкращих нападаючих Європи.

Embed from Getty Images

Подейкують, що форвардом збірної Англії цікавляться кілька команд, у тому числі “Манчестер Юнайтед” і “Баварія”. Останній, про який повідомляє Daily Mail, – це “Реал Мадрид”, який приєднався до торгів.

Оскільки контракт Кейна зі “шпорами” діє до літа 2024 року, для лондонського клубу може настати час заробити на своєму гравцеві. Вся справа в тому, що Кейн не прийняв пропозицію продовження угоди.

“Манчестер Юнайтед” не наважується вести переговори з “Тоттенхемом” через Даніеля Леві, їх голову. У минулому “Юнайтед” мав багато проблем, коли справа доходила до укладання угод зі “шпорами” через характер Леві. Цього разу вони хотіли б закрити угоду з Кейном набагато раніше, щоб він міг приєднатися до них на передсезонній стадії. Еріку тен Хагу потрібен номер 9, але, можливо, у Мадрида є інші ідеї.

Поточна форма Каріма Бензема не така хороша, як очікувалося, тому іспанський гранд вже робить кроки, щоб залучити нападника влітку. Це не перший випадок, коли на радарі клубу з’являється Кейн. У минулому він мав шанс приєднатися до команди із “Сантьяго Бернабеу”.

Новини партнерів

Комментарии: