“Наполі” не застосує право викупу Ндомбеле

За даними газети Il Mattino, “Напол”і не зробить перехід Тангі Ндомбеле влітку, а відправить півзахисника збірної Франції назад до “Тоттенхема”, сподіваючись отримати його за меншу суму, ніж 30 мільйонів євро.

Embed from Getty Images

26-річний гравець забив свій перший гол у Серії А в неділю проти «Торіно» , але не був постійним гравцем на «Стадіо Марадона» цього сезону, незважаючи на його 33 матчі у всіх турнірах.

Ндомбеле приєднався до “Наполі” на правах оренди з “Тоттенхема” з опцією викупу в районі 30 мільйонів євро минулого літа. За даними Il Mattino, точна сума, узгоджена між неаполітанцями та «шпорами», становить 28 мільйонів євро, але «Наполі» не бажає платити стільки, щоб підписати півзахисника назавжди.

Таким чином, Ндомбеле, швидше за все, повернеться до Північного Лондона в липні, але це не означає, що його перебування на «Стадіо Марадона» закінчиться.

Як повідомляє джерело, “Наполі” може почати нові переговори з Фабіо Паратічі та Тоттенхемом, сподіваючись на нову оренду або постійний трансфер за нижчу плату.

Цього сезону Ндомбеле забив два голи у всіх турнірах, один у Серії А та один у Лізі чемпіонів.

Його контракт з “Тоттенхемом” закінчується в червні 2025 року.

Новини партнерів

Комментарии: