Паратічі може покинути “Тотенхем” разом з Конте

“Тотенхем” працює над звільненням тренера Антоніо Конте, і до нього може приєднатися спортивний директор Фабіо Паратічі.

Embed from Getty Images

50-річний італійський директор приєднався до “шпор” влітку 2021 року після завершення 11-річної роботи в “Ювентусі” . Через кілька місяців Конте приєднався до нього в Північному Лондоні, возз’єднавши їх після спільного досвіду в Турині.

Цього сезону чи то у Конте, чи то у “Тотенхема” справи йдуть не дуже добре, і звільнення на цьому етапі здається неминучим, особливо після його висловлювань у ЗМІ після нічиєї з “Саутгемптоном”.

Як повідомляє Calciomercato.com, майбутнє Паратічі, схоже, пов’язане з Конте, і він може покинути клуб разом з італійським тренером.

Колишній спортивний директор “Ювентуса” переконав Даніеля Леві повністю довіритися Конте і запропонував призначення в першу чергу, що явно не окупилося.

Паратічі може повернутися в Серію А, але йому доведеться почекати до 19 квітня, щоб побачити, чи можливо це. Того дня Колегіо ді Гаранціа винесе рішення щодо апеляції, поданої директором після 30-місячної дискваліфікації, яку йому вручив суд FIGC.

Новини партнерів

Комментарии: