Негрейра у звіті матчу “Барселона” – “ПСЖ” (6:1) зазначив, що суддя помилявся на користь каталонців

Колишній віце-президент Технічного комітету суддів, Хосе Енрікес Негрейра, у своєму звіті щодо матчу “Барселона” – “ПСЖ” (6:1) у сезоні 2016/17, вказав на кілька помилок головного арбітра Деніза Айтекіна, які, на його думку, були на користь господарів поля.

Embed from Getty Images

Він стверджує, що на 84-й хвилині матчу “Барселона” – “ПСЖ” (6:1), Айтекін не призначив пенальті у ворота “Барселони”, коли “Маскерано” завдав удару у очевидній гольовій ситуації у штрафному майданчику. Також Негрейра вважає, що пенальті на Суаресі на 89-й хвилині не було, а форвард “скористався легким поштовхом і впав”, а пенальті на Неймарі на 47-й хвилині матчу він вважав за суворе покарання.

У своєму звіті Негрейра також наголосив на помилках на користь “ПСЖ”. На 33 хвилині гравці гостей сфолили на Неймарі і за це можна було призначити 11-метровий удар. На дії з футболкою Мессі біля штрафного майданчика “ПСЖ” на 58-й хвилині матчу Айтекін не відреагував, і це також було помічено Негрейрою.

Зазначимо, що Негрейра фігурує у справі про корупцію, і він отримав від “Барселони” понад 7 мільйонів євро за більш як 10 років. Сам Негрейра заявляє, що отримував гроші за консультації та написання звітів щодо суддівської роботи, і клуб платив йому, щоб переконатися, що “судді не ухвалюватимуть рішення проти “синьо-гранатових”.

Новини партнерів

Комментарии: