“Барселона” розглядає продаж Сержиньо Деста

“Барселона” прагне продати правого захисника Сержиньо Деста, який привертає увагу клубів Прем’єр-ліги , Бундесліги та Ліги 1, а також інших Ла Ліги, 90min розуміє.

Embed from Getty Images

У «Барси» було достатньо віри в потенціал Деста, що вони були готові заплатити початкові 21 мільйон євро плюс до 5 мільйонів євро в якості надбавок за гравця голландського походження зі Сполучених Штатів після 38 ігор старшого рівня за «Аякс».

Але після двох сезонів на Камп Ноу каталонська ієрархія відправила його в оренду до “Мілана” на час поточної кампанії. Ця угода включає опцію для “россонері” зробити її постійною за 20 мільйонів євро, але вона не буде активована лише після двох матчів в старті у Серії А.

Навіть до появи недавніх травм і проблем із фізичною формою, які означали, що він не грав із січня, 22-річний гравець здебільшого був запасним гравцем, виходячи з лави запасних.

Як повідомляє 90min розуміє, що «Атлетіко» , «Вільярреал», «Валенсія» та «Севілья» прагнуть зберегти «еста в Іспанії, а за кордоном конкурують із «Ліоном» і претендентом на титул у Бундеслізі «Уніоном Берліном».

Новини партнерів

Комментарии: