“Лаціо” хоче, щоб Зєлінскі замінив Мілінковіча-Савіча

«Лаціо» готується продати зіркового півзахисника Сергія Мілінковича-Савіча влітку, і Мауріціо Саррі попросив залучити на заміну Пьотра Зелінського з «Наполі» .

Embed from Getty Images

28-річного сербського півзахисника регулярно сватають з різними клубами, він є одним із найвражаючіших гравців на своїй позиції в Європі. Незважаючи на зв’язки з різними топ-клубами, перехід так і не відбувся, але зараз все зміниться.

У Мілінковича-Савіча залишився лише рік до кінця його контракту з “Лаціо”, і він хоче піти влітку, щоб бути проданим замість того, аби піти вільним агентом. Його агент Матея Кежман працює над пошуком пропозицій на суму щонайменше 40 мільйонів євро.

Даніеле Лонго з Calciomercato.com розповідає, як Саррі виділив Зелінскі як найкращий варіант заміни Мілінковича-Савіча в “Лаціо”.

Поляк готовий перейти, але для досягнення угоди необхідно виконати дві умови. Перший – це кваліфікація в Лігу чемпіонів, а другий – остаточний відхід з “Наполі”.

Зєлінскі все ще веде переговори з «Наполі» щодо нового контракту, але між його запитами та пропозицією клубу є значний розрив, тому не можна виключати відхід влітку.

Новини партнерів

Комментарии: