З футболом до перемоги! Провідні блогери створили розіграш на підтримку ЗСУ

Провідні футбольні блогери України об’єднуються, щоб допомогти нашим Збройним силам України. Буде проведений збір коштів з розіграшу футбольних форм всіх клубів УПЛ.

Фото: Микола Васильков

Роман Бебех, Микола Васильков, Віктор Вацко, Дмитро Дубас, Андрій Колесник, Дмитро Поворознюк, Влада Седан, Ігор Циганик та інші медійні люди в українському футболі – запустили розіграш у якому розігруєтья унікальний лот з 16-ти футболок всіх 16 клубів української Прем’єрліги з розписами усіх футболістів основного складу. Футболки були зібрані Сергієм Переломою.

Лот експонується у гуманітарному штабі волонтерської допомоги «Рестовратор. Картопляні війська», Київ, вул. Коновальця, 44, кафе Bestia.

Фото: Микола Васильков

Метою цього розіграшу є – придбання Mavic 3-го покоління для «Підрозділу ударних дронів ТрО» та ВЧ 4124 на Донеччині.

Mavic 3 – це передовий квадрокоптер із багатьма функціями та характеристиками, що дають змогу знімати високоякісні зображення та відео з повітря. Сьогодні він вважається одним із найпопулярніших і передових квадрокоптерів на ринку. Ці коптери рятують життя бійців, їх бояться вороги, вони ефективні та дуже вразливі. Тому, це допоможе нашим військовим швидше відганяти нелюдів з нашої території.

Реквізити збору: БО РЕСТОВРАТОР НА МАВІКИ Ціль: 1 000 000.00 ₴ Посилання на банку https://send.monobank.ua/jar/6QUeukTnko

Для іноземців доступний PayPall: mykvas@yahoo.com

Умови: серед усіх, хто переказав кошти на рахунок, будуть розіграні по черзі кожна футболка рандомним способом, розіграш відбудеться на інстаграм-сторінці https://www.instagram.com/pectovpatop/

Прохання надсилати скрини полатіжок з вашими даними на поштову скриньку mykvas@yahoo.com

Новини партнерів

Комментарии: