Куадрадо, Лукаку та Хандановіч отримали покарання

Спортивний суд в Італії постановив, що санкції будуть застосовані до Хуана Куадрадо, Саміра Хандановича та Ромелу Лукаку після ворожого завершення першого матчу півфіналу Кубка Італії між “Ювентусом” та “Інтером” у вівторок ввечері . 

Embed from Getty Images

Після фінального свистка між  Куадрадо та Хандановічом виникла фізична перепалка, під час якої гравець збірної Колумбії спробував вдарити кулаком 38-річного голкіпера “Інтера”.

За ці дії Куадрадо був дискваліфікований на три ігри та отримав штраф у розмірі 10 000 євро, це означає, що він пропустить майбутні матчі “Юве” проти “Лаціо”, “Сассуоло” та “Наполі” в Серії А. 

Ханданович також буде дискваліфікований на одну гру за участь у бійці в кінці гри, а також повинен буде заплатити штраф у розмірі 10 000 євро. 

Незважаючи на те, що тренер “Інтера” Сімоне Індзагі наполягав, щоб клуб оскаржив другу жовту картку Лукаку за його святкування після пенальті на 95-й хвилині, бельгійський гравець також був дискваліфікований на наступну гру “Інтера” проти “Салернітани”. 

В офіційному звіті говориться, що Лукаку був санкціонований за: «неналежну поведінку по відношенню до суперника та за нерегулярну поведінку на полі».

Новини партнерів

Комментарии: