Анонси матчів Ліги Чемпіонів: “Манчестер Сіті” – “Баварія” та “Бенфіка” – “Інтер”

Сьогодні, 11 квітня, “Манчестер Сіті” приймає РБ Лейпциг на своєму полі у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Фото – “ratingbet.com”

Анонс на матч “Ман Сіті” – “Баварія”

Сьогодні відбудеться матч між «Манчестер Сіті» та «Баварією» у рамках 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Гра проходитиме на полі «Етіхад Стедіум» о 22:00 за київським часом. “Манчестер Сіті” продовжує боротьбу за чемпіонський титул в англійській Прем’єр-лізі і вже пробився до півфіналу Кубка Англії. Команда має восьмиматчеву переможну серію у всіх турнірах. “Баварія” також бореться за чемпіонство в Бундеслізі і вже пройшла “ПСЖ” до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. На даний момент баварці посідають перше місце у турнірній таблиці внутрішнього чемпіонату.

Фаворитом вважається «Манчестер Сіті», на їхню перемогу дають коефіцієнт 1.76, на перемогу «Баварії» – 4.40, а нічия оцінена о 4.10. Наша ставка, що обидві команди заб’ють одна одній.

Анонс на матч “Бенфіка” – “Інтер”

У рамках 1/4 фіналу Ліги чемпіонів “Бенфіка” прийме на своєму полі “Інтер”. «Бенфіка» зараз лідирує у чемпіонаті Португалії, маючи у своєму активі 71 очко, та впевнено пройшла стадію 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Міланський «Інтер» бореться за місце в зоні Ліги чемпіонів у чемпіонаті Італії та перебуває на п’ятому рядку з 51 очками в активі. Вони також пройшли 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, хоч і насилу обіграли «Порту».

У даному матчі фаворитом вважається “Бенфіка”, за їх перемогу пропонують коефіцієнт 2.11, на перемогу “Інтера” – 3.75, нічия оцінена в 3.40. Наш прогноз на матч – нічия.

Новини партнерів

Комментарии: