“Ліверпуль” вивчає умови підписання трьох гравців “Челсі”

Повідомляється, що бізнес “Ліверпуля” цього літа буде частково продиктований потребою підвищити кількість англійських гравців .

Embed from Getty Images

Джуд Беллінгем був головною ціллю “Ліверпуля” до того, як стали очевидними масштаби необхідної реконструкції півзахисту та величезна ціна “Боруссії Дортмунд”.

Отже, «червоні» активізували зусилля, щоб підписати Мейсона Маунта, зірку «Челсі», який наближається до останнього року контракту з клубом.

Є припущення, що лондонський клуб готується заплатити за Маунта 70 мільйонів фунтів стерлінгів, якщо він не підпише нову угоду цього літа.

«Ліверпуль» сподівається використати небезпечну ситуацію з контрактом півзахисника та потребу «Челсі» збалансувати баланс після великих недавніх витрат, щоб укласти більш прийнятну угоду.

Те ж саме можна сказати про двох інших випускників академії Маунта, Леві Колвілла та Конора Галлагера, які також на олівці мерсисайдців.

Очікується, що вони, принаймні, дослідять умови угод щодо підписання пари напередодні літа, ліверпульці хочуть посилити як півзахист, так і захист.

Новини партнерів

Комментарии: