Анонс матчу Ліги Чемпіонів “Баварія” – “Манчестер Сіті”. 1/4 фіналу

Сьогодні, 19 квітня, “Баварія” приймає “Манчестер Сіті” на своєму полі у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

Фото – “ratingbet.com”

Які шанси “Баварії” на успіх у матчі-відповіді проти “Сіті”? У рамках 1/4 фіналу Ліги чемпіонів “Баварія” зіграє на своєму полі з “Манчестер Сіті” 19 квітня о 22:00 за київським часом. У першому матчі на виїзді “Баварія” зазнала поразки з рахунком 0:3 і тепер їй потрібно виграти з різницею у три м’ячі, щоб перевести гру у додатковий час. “Баварія” посідає перше місце у таблиці Бундесліги після 28 ігор, у яких набрала 59 очок. Проте в останніх чотирьох матчах команда виграла лише один раз і зараз її шанси на успіх здаються мізерними.

У першому раунді протистояння “Манчестер Сіті” переміг “Баварію” з рахунком 3:0 та зробив великий крок до півфіналу. На даний момент “Сіті” посідає друге місце у таблиці Англійської Прем’єр-ліги з відставанням у чотири очки, але зіграв на матч менше, ніж лідер “Арсенал”. Крім того, команда знаходиться в серії з 14 матчів без поразок з 10 перемогами поспіль в останніх з них, тому ще важче повірити в камбек суперника у матчі-відповіді.

Букмекери вважають “Манчестер Сіті” фаворитом та оцінюють його перемогу коефіцієнтом 2,39. Перемога “Баварії” оцінюється коефіцієнтом 2,78, а нічия – 3,82. В останніх 10 матчах у всіх турнірах “Сіті” виграв у кожному з них.

Новини партнерів

Комментарии: