“Баварія” розпочала перемовини з Коло Муані

Мюнхенська «Баварія» зустрілася з представниками Рендала Коло Муані, оскільки вони розглядають можливість переходу цього літа форварда «Айнтрахта».

Embed from Getty Images

24-річний гравець провів видатну дебютну кампанію в Бундеслізі, забивши 13 голів при 10 результативних передач у 28 матчах.

Коло Муані додав ще сім голів у Лізі чемпіонів і Кубку Німеччини, а також насолоджувався видатним виступом у фіналі Чемпіонату світу з Францією.

Здатний грати в будь-якій лінії форварда, Коло Муані привернув інтерес низки найкращих клубів завдяки своїй хорошій формі – серед сторін, які виявляли інтерес, “Наполі”, “Барселона”, “Атлетіко”, “Ньюкасл” і “Парі Сен-Жермен”.

“Манчестер Юнайтед” також розглядав Коло Муані, оскільки вони намагалися підписати нового дев’ятого номера, але мюнхенська “Баварія ” твердо бере участь у цьому міксі та провела переговори з представниками гравця щодо можливого переходу влітку.

Баварці все ще шукають заміну Роберту Левандовскі, який пішов у “Барселону” минулого літа, і вивчають свої варіанти, оскільки прихід Садіо Мане не спрацював, як планувалося.

Новини партнерів

Комментарии: