“Мілан” проведе перемовини з нападником “Монпельє”

«Мілан» шукаж нового центрального форварда, і вони можуть звернутись до молодого нападника «Монпельє» Елі Вахі, який справляє враження у Франції.

Embed from Getty Images

Згідно з повідомленнями Calciomercato, найближчими днями запланована зустріч “Мілана” з оточенням гравця, щоб краще зрозуміти, чи може бути потенційний перехід. 

Контракт Вахі з “Монпельє” укладено до літа 2025 року, його вартість оцінюють у 25-30 мільйонів євро, але він також має великий інтерес з боку інших клубів Ліги 1 і Бундесліги. 

У віці 20 років Вахі забив 26 голів у 79 матчах Ліги 1 і перебував у особливо вражаючій формі протягом цього сезону, оформивши 13 голів і 5 результативних передач у складі «Монпельє», що посідає 12 місце. 

Цієї компанії на рахунку Вахі стільки ж голів, скільки у Неймара з “Парі Сен-Жермен” і Алексіса Санчеса з “Марселя”. 

Останні два місяці сезону пройшли надзвичайно добре для Вахі, за цей період у восьми іграх було забито п’ять голів і три результативні передачі. 

Оскільки Златан Ібрагімович добігає кінця своїх ігрових днів, а Дівок Орігі не вражає з моменту свого приходу на Сан-Сіро минулого літа, “Мілану” потрібен нападник, щоб підтримати Олів’є Жиру, ще одного гравця, який гідно проявив себе за “Монпельє” на ранніх стадіях кар’єри. 

Новини партнерів

Комментарии: