“Арсенал” і “Барселона” зацікавлені в підписанні Канселу

Жоао Канселу навряд чи буде знову включений в першу команду “Манчестер Сіті” в наступному сезоні, оскільки кілька європейських найкращих клубів зацікавлені в тому, щоб підписати його влітку.

Embed from Getty Images

Гравець збірної Португалії був несподівано відправлений в оренду до мюнхенської «Баварії» на другу половину сезону 2022/23, а вболівальники «Сіті» освистали Канселу, коли він вийшов на заміну під час поразки «Баварії» у чвертьфіналі Ліги чемпіонів на стадіоні «Етіхад» у квітні.

28-річний Канселу спочатку намагався знайти місце під керівництвом Юліана Нагельсманна, але з тих пір став більш регулярним, коли команду очолив Томас Тухель.

Канселу цікавляться великі клуби Європи. «Барселона» стежила за його ситуацією, і зрозуміло, що вони вступили б у боротьбу за його підпис, якби спочатку змогли взяти його в оренду.

“Арсенал” також зацікавлений у Канселу. Мікель Артета недовго працював з ним під час їхнього відповідного періоду в «Манчестер Сіті» і іспанець вважає, що він міг би добре вписатися в нинішню тактику «канонірів».

Новини партнерів

Комментарии: