Анонс матчу Ліги Чемпіонів “Інтер” – “Мілан”. Матч-відповідь 1/2 фіналу

Сьогодні, 16 травня о 22:00 відбудеться півфінальний матч у відповідь Ліги Чемпіонів “Інтер” – “Мілан”.

Фото – “ratingbet.com”


Чи зможе “Мілан” здійснити відновлення протистояння за місце у фіналі проти “Інтера”? У матчі-відповіді півфіналу Ліги чемпіонів, “Інтер” зіграє на своєму полі проти “Мілана” 16 травня о 22:00 за київським часом. У першому матчі “Інтер” здобув перемогу над “Міланом” із рахунком 2:0, тому “Інтеру” достатньо зіграти внічию або навіть програти з різницею в один гол.

Цього сезону Серії А “Інтер” не показує таких успішних результатів. Вони займають третє місце в таблиці і вже не можуть піднятися вище за друге місце. Проте розрив між ними та п’ятою командою, якою є “Мілан”, становить п’ять очок, тому “Інтер” має добрі шанси на потрапляння до головного єврокубку через чемпіонат. Команда не програла вісім останніх матчів і виграла сім із них, що робить її суперникам важко пробитися у фінал.

“Мілану” необхідно виграти з різницею у два голи, щоб як мінімум перевести гру у додатковий час. В даний час “Мілан” посідає п’яте місце в Серії А. Розрив між ними та місцем, що дає право на участь у Лізі чемпіонів, також становить п’ять очок. В останніх п’яти матчах у всіх турнірах “Мілан” здобув лише одну перемогу, тоді як минулого туру вони зазнали поразки від “Спеції” з рахунком 0:2. Така невдала форма явно не говорить на користь “Мілана” перед майбутньою зустріччю.

Прогнозується, що “Інтер” буде фаворитом цієї зустрічі з коефіцієнтом перемоги 2,07, тоді як успіх “Мілана” оцінюється коефіцієнтом 3,77. Коефіцієнт на нічию становить 3,43. “Інтер” виграв сім останніх матчів поспіль у всіх турнірах.

Новини партнерів

Комментарии: