Інтер – Мілан. “Нерадзуррі” не залишають шансів супернику, і стають першим фіналістом турніру. Ліга Чемпіонів.

Поточний розіграш Ліги Чемпіонів неминуче наближається до своєї розвʼязки – сьогодні визначався перший фіналіст турніру, а вже завтра нам буде відомо, які команду розіграють між собою “вухастого” кубка. Явним фаворитом на одне з місць у фіналі був Інтер – “нерадзуррі” тиждень тому здобули впевнену звитягу над сусіднім Міланом, і, дивлячись на сьогоднішній стан команд, можна було сказати, що команді Піолі потрібно було справжнє чудо.

Індзагі, очікувано, нікого і нічого не став змінювати в порівнянні з першим ідеальним матчем. У Мілана вилетів травмований Беннасер, у запас сів Кьяєр. Натомість з’явилися Тчау та довгоочікуваний Леау. Ну і праворуч у атаці Мессіас несподівано виграв боротьбу за місце у старті у Салемакерса.

Інтер — Мілан 1:0 (перший матч — 2:0)

Голи: Мартінес, 74

Інтер: Онана — Дарміан, Ачербі, Бастоні — Думфріс, Барелла (Гальярдіні, 85), Чалханоглу, Мхітарян (Брозович, 44), Дімарко — Мартінес (Корреа, 84), Джеко.

Мілан: Меньян — Калабрія, Тіав, Томорі, Ернандес — Тоналі, Крунич — Мессіас (Салемакерс, 76), Діас (Орігі, 76), Леау —  Жиру.

Попередження: Барелла, Мартінес — Тіав, Тоналі, Крунич, Томорі

Embed from Getty Images

Команди почали зустріч доволі активно – це очікувалося від Мілану, якому треба буо відігруватися, але Інтер теж не пас задніх. На кожну небезпечну атаку “россонері” команда Індзагі відповідала своєю. Мілан мав шанс відкривати рахунок, коли з гарної позиції наносив удар Діас, але постріл вийшов трохи кволим, і Онана без проблем забрав мʼяч. Через декілька хвилин не менш небезпечно було у протилежних воріт, коли Меньян витяг мʼяч після удару Барели (м’яч йому доставили Джеко і Думфріс), щоправда, наприкінці епізоду суддею таки був зафіксований офсайд.

Інтер у середині тайму навіть перехопив ініціативу, і очікувано сповільнював темп гри на свою користь. Втім, незамітний до сих пір Леау таки зумів нагадати за себе, створивши на індивідуалці собі прекрасний момент – португалець втік від Дарміана, потім від Ачербі і низом послав м’яч за сантиметри від дальньої штанги. Інтер і це не залишив без відповіді: Джеко замикав подачу Чалханоглу метрів із семи, але Меньян зреагував. Перший тайм завершився без голів, хоча виглядав доволі живо.

Embed from Getty Images

Після перерви темп гри остаточно впав – Мілан остаточно втратив будь які ідеї у атакувальних діях, ну а Інтер особливо не спішив розкриватися, враховуючи те, що рахунок команду Індзагі влаштовував повністю. Рафаель Леау був абсолютно незамітним, Мессіас мав труднощі навіть із найпростішими передачами, ну а Жиру був практично відрізаний від команди. Поспостерігавши за кволими спробами “россонері” відновити інтригу, Інтер ближче до заключної десятихвилинки остаточно добив свого супеника третім голом у двобої. Лукаку у штрафному майданчику суперника віддав лівіше на Лаутаро, який, опинившись на ударній позиції, пострілом у ближній кут прошив Меньяна. За той час, який залишився, створити Мілан так нічого й не зумів.

Інтер вперше з часів Жозе Моуріньо виходить у фінал Ліги Чемпіонів – “нерадзуррі” знадобилося 13 років, щоб знову опинитися у вирішальному матчі за кубок. Мілан за два матчі абсолютно нічого не зміг протиставити команді Індзагі, продовживши свою невдалу серію наприкінці сезону. Ну а з ким розігруватиме кубок Індзагі – з Анчелотті чи Гвардіолою, ми дізнаємося вже за добу.

Новини партнерів

Комментарии: