Анонс матчу Ліги Чемпіонів “Манчестер Сіті” – “Реал”. Матч-відповідь 1/2 фіналу

Сьогодні, 17 травня о 22:00 відбудеться півфінальний матч у відповідь Ліги Чемпіонів “Манчестер Сіті” – “Реал”.

Фото – “ratingbet.com”


Чи зможе «Реал» зупинити «Манчестер Сіті» у півфінальному матчі-відповіді Ліги чемпіонів на полі «Манчестер Сіті»? Матч відбудеться 17 травня о 22:00 за київським часом.

У першому матчі команди зіграли внічию 1:1, і хоча Манчестер Сіті вважався фаворитом, гостьовий результат можна вважати успіхом для Реала, який також продемонстрував відмінний футбол.

“Манчестер Сіті” посідає перше місце в АПЛ, випередивши “Арсенал” на чотири очки і має шанси стати чемпіоном Англії, якщо виграє свій запасний матч. Команда не програє вже 22 матчі поспіль у всіх турнірах, з 18 перемогами та чотирма нічиєю, що робить її перспективнішою у плані виходу у фінал.

“Реал” не зміг здобути перемогу на домашньому полі в першому матчі півфіналу. Тепер йому доведеться виборювати перемогу в гостях.

Цього сезону «Реал» не такий успішний. Вони вже втратили чемпіонський титул, а також є ризик поступитися «Атлетіко» у боротьбі за друге місце. Однак варто відзначити сильну атаку мадридців, яка забила вже 70 голів у 34 матчах чемпіонату Іспанії і продовжує показувати хороші результати в Лізі чемпіонів.

За останні п’ять матчів у всіх турнірах «Реал» зазнав однієї поразки за трьох перемог і однієї нічиєї, тому йому буде складно здобути перемогу на стадіоні «Етіхад».

У прогнозах і ставках «Манчестер Сіті» вважається фаворитом з коефіцієнтом 1,62, тоді як успіх «Реала» оцінюється коефіцієнтом 5,13 і нічия – 4,40.

У трьох із чотирьох останніх матчів гостьової команди було забито менше 2,5 голів.

Новини партнерів

Комментарии: