Анчелотті висловився напередодні матчу з “Ман Сіті”

Карло Анчелотті сказав, що “Манчестер Сіті”, можливо, заб’є вже на початку матчу.

Embed from Getty Images

Головний тренер “Реала” Карло Анчелотті поділився своїми думками про майбутній півфінальний матч Ліги чемпіонів проти “Манчестер Сіті” (рахунок першої гри – 1:1).

“Ми прагнемо вчинити важливу дію, подібно до того, що було минулого сезону. У нас велика мотивація. Ми знаємо, що це складно, але це допомагає нам стати краще.

Я не стверджував, що Антоніо Рюдігер буде у стартовому складі завтра. Я думав, що ми говоримо про Родріго. Я ще не ухвалив остаточного рішення.

Ми не думаємо про перемогу у серії пенальті. Було б помилкою зосереджуватись на цьому. Ми не можемо тренувати пенальті, тому що важко відтворити атмосферу.

Минулого сезону Вальверде грав на позиції крайнього півзахисника, і ми виграли Ла Лігу та Лігу чемпіонів, а тріо Віні-Бензема-Родрі провело нас у півфінал цього року. Це нелегке рішення, але воно вже ухвалено.

Ми дуже раді бути тут, хоча для клубу, такого як “Реал”, це цілком звичайна ситуація: 11 разів із 13 ми доходили до півфіналу. Це важко, і ми повинні насолоджуватися цим.

Яке повідомлення я хотів би надіслати гравцям? Мені потрібна команда, яка добре читає гру: вони мають розуміти, що буде довге випробування, що це нормально для такого матчу. І у таких ситуаціях їм доводиться виявляти характер, коли супернику складно.

Завтрашній день не відрізнятиметься від першого матчу. Ми хочемо покращити кілька речей порівняно з минулим тижнем. “Манчестер Сіті” зараз має найкращу команду в Європі, і це буде захоплюючим.

Гвардіола сказав, що не знає нашого секрету? Це важко пояснити. Для “Реала” Ліга чемпіонів особлива через свою історію, починаючи з перших 5 кубків і до сьогодні. Цей клуб здатний зберігати цю історію. Ми не забуваємо своє коріння.

Ми думаємо не лише про Холанд. Є ще де Брюйне, Ґюндоган, Марез… Це важко. Ми розуміємо, що якщо вони заб’ють, нехай це буде зроблено швидко. Тоді ми матимемо більше часу на реакцію.

Ми знаємо, що ймовірно, що “Манчестер Сіті” заб’є в перші кілька хвилин. Ми пам’ятаємо, що сталося минулого сезону. Це буде захоплююча гра. У цьому можна бути певним.

Сміливість має велике значення у такому типі гри. Як на індивідуальному, так і колективному рівні. Нам потрібно виявити сильний характер і бути готовими пережити та страждати.

Камавінга може зіграти завтра. Те саме стосується і Рюдігера. Або Мілітао. Або Алаби”, – сказав Анчелотті.

Новини партнерів

Комментарии: