Моуріньо: Цей сезон буде історичним для “Роми”

Жозе Моурінью висловив свою думку про те, що кваліфікація в Лігу чемпіонів через Серію А для “Роми” з бюджетом у 7 мільйонів на трансфери була б незвичайним досягненням, аналогічним до Ісуса Христа, який відвідав Рим і прогулявся Ватиканом.

Embed from Getty Images

Головний тренер “Роми” підкреслив, що ніколи не ставив собі за мету потрапляння до Ліги чемпіонів і завжди прагне бути чесним. Він не любить створювати хибні очікування і не вважає за потрібне перебільшувати свої можливості. Моурінью зазначив, що деякі клуби та тренери мають удачу зіграти всього в одному європейському фіналі у своєму житті, і уявіть, що “Рома” може зіграти два фінали поспіль.

Він зазначив, що для нього поточний сезон уже є історичним, незалежно від підсумків, але він хотів би зіграти фінал у Будапешті. Він визнав, що в нього та директора клубу різні думки щодо Ліги чемпіонів, але наголосив, що вони хороші друзі і можуть мати різні точки зору.

Моурінью висловив віру у здатність команди створити історію та бажання повторити свої минулі успіхи. Однак він також вказав на фінансові обмеження і сказав, що кваліфікація в Лігу чемпіонів з таким невеликим бюджетом на трансфери не є історичною подією, а радше дивовижним феноменом, подібним до Ісуса Христа, який поїхав до Риму і гуляв Ватиканом.

На даний момент “Рома” посідає шосте місце у Серії А за два тури до кінця сезону, що відстає від зони Ліги чемпіонів на чотири очки. Крім того, вони також можуть потрапити до Ліги чемпіонів, якщо виграють фінал Ліги Європи проти “Севільї”, що відбудеться 31 травня у Будапешті.

Новини партнерів

Комментарии: