Зубков прокоментував чемпіонство “Шахтаря” у чемпіонаті України


Олександр Зубков зазначив, що він повертався додому заради того, щоб стати чемпіоном. У ході сезону команда пройшла через труднощі, іноді відставала, іноді попереду. Останні матчі підтвердили, що вони справді заслужені чемпіони.

Embed from Getty Images

Найбільш яскравими моментами сезону для нього були останні матчі, коли команда стала ще ближчою один до одного. Вони обговорили і вирішили, що мають зробити сильну фінішну позначку, особливо в іграх проти прямих конкурентів, які були емоційно важкими, але такими, що запам’ятовуються.

Найскладнішим етапом сезону, на його думку, були матчі, де команда втрачала очки, незважаючи на те, що цього не мало відбуватися. Це змушувало його шукати причини у собі, але в результаті вони змогли відновити баланс і рухатись у правильному напрямку.

Він також висловив подяку та присвятив це чемпіонство воїнам, які захищають країну, та своїм уболівальникам. Він згадав президента клубу, менеджмент, керівників, тренерів та гравців, які працювали старанно щодня. Він наголосив, що цей сезон став історичним, і всі вони разом залишили свій слід в історії.

Новини партнерів

Комментарии: