Кріштіану Роналду поділився враженнями про життя в Саудівській Аравії

Кріштіану Роналду звертається до саудівців, кажучи: “Я готовий влитися у вашу культуру. Моєю метою є розвага всіх вас своєю грою та перемога у різних змаганнях”.

Embed from Getty Images

Кріштіану Роналду, форвард команди Аль-Насра, ділиться своїми враженнями про життя в Саудівській Аравії.

“Завжди бувають труднощі, і це стосується не тільки європейського футболу. Можливо, це пов’язано з тим, що в Європі ми більше тренуємося вранці, а тут – вдень або навіть уночі, коли йде Рамадан. Під час Рамадану ми іноді тренувалися о 22: 00, що для мене було дуже незвичайно.Це зовсім інший досвід, інші спогади та ситуації.Мені подобається занурюватися в такі речі, тому що я таким чином вивчаю нову культуру.Це важко,але ніколи раніше не відчував нічого подібного.

Саудівські вболівальники люблять футбол. Я вдячний за вашу підтримку не лише під час матчів, а й на вулицях та у всіх місцях, де я перебуваю. Я стану частиною вашої культури, буду тут і сподіваюся принести вам задоволення своєю грою і виграти титули. Я зроблю все можливе, поки я тут.

Якщо в цю лігу приходять великі гравці, відомі імена, це радує як молодих, так і досвідчених гравців. Такі події сприяють зростанню ліги. Вік не має значення, але важливо, щоб у лізі були конкурентні гравці.

Жити у Саудівській Аравії дуже добре. Якщо ви хочете приїхати сюди та познайомитися з культурою, я рекомендую це зробити. Саудівці оживають уночі, що я знаходжу особливо цікавим та кумедним. Місто красиве вночі. Якщо ви любите добре поїсти, Ер-Ріяд є одним з найкращих місць, коли йдеться про ресторани.

Моя родина щаслива тут, школи для дітей чудові. По всій країні будуються нові будинки. Я люблю бачити різноманітність, і тому я тут», – поділився Роналду.

Новини партнерів

Комментарии: