Пеп Гвардіола: “Інтер” створить нам багато проблем

Пеп Гвардіола наголосив на небезпеці «Інтера» як противник і пояснив свою точку зору.

Embed from Getty Images

“Манчестер Сіті” зіткнеться з “Інтером” у фіналі Ліги чемпіонів 10 червня.

«Ця команда має багату історію і міцну ігрову структуру. Це не тільки пов’язане з їхніми оборонними здібностями, а й з їхньою сильною атакувальною грою та здатністю задіяти нападників. У «Інтера» побудована гра з Андре Онана, чудового голкіпера, який є одним із найкращих у світі на початку атаки. Через це нам складно здійснюватиме високий пресинг.

Це дуже якісна команда. Ми вивчили стільки матчів «Інтера», скільки тільки змогли, і я розумію, чому вони досягли фіналу.

“Інтер” створить нам багато проблем. Буде важко атакувати проти такої оборонної системи. Нам треба грати з високим темпом, але водночас бути терплячими. Ми не зможемо досягти успіху за 3-4 передачі. З часом складності зростатимуть, і це викликатиме проблеми.

«Інтер» в Італії звик контролювати кожен матч і має відмінні комбінації, тому нам, звичайно ж, потрібно бути дуже хорошими у захисті.

Це фінал проти топ-команди і ми зобов’язані досягти своєї мети. Ми впевнені та оптимістично налаштовані, але при цьому ми не можемо нехтувати майстерністю суперника, особливо у фіналі Ліги чемпіонів», – зазначив головний тренер «Ман Сіті».

Новини партнерів

Комментарии: