Дежавю 2011-го. Україна зіграла внічию зі збірною Німеччини у товариському матчі

Сергій Ребров провів перший свій матч у руля збірної України, перед кваліфікацією на Євро 2024. У Берліні на стадіоні “Везерштадіум” Україна зіграла внічию з Німеччиною у гольовій перестрілці.

Німеччина 3:3 Україна

Голи: Фуллькруг 6′, Циганков 19′ 56′, Рюдігер (аг) 23′, Хаверц 83′, Кімміх (пен) 90+1′.

Попередження: Маліновський 90′.

Embed from Getty Images

Розпочався матч для наших хлопців не дуже впевнено, кілька не точних передач і гол на перших хвилинах. Маріус Вольф без перешкод наблизився до штрафної площадки і пробив по воротах, Трубін наче був готовий взяти цей удар, але перед ним стояв Ніклас Фуллькруг від якого м’яч як від стовпа пішов у противохід голкіперу.

Оговтавшись після пропущеного голу, синьо-жовті старались більше контролювати м’яч, а в разі його втрати, чим швидше вибігати в контратаки – і це дало свої плоди. На 19-ій хвилині Ярмоленко перевів м’яч на Тимчика, який за рахунок швидкості обіграв конкурента та вирізав передачу на Віктора Циганкова, гравець “Жирони” на межі офсайду вийшов віч-на-віч з голкіпером і з правої не робочої ноги зрівняв рахунок.

Через три хвилини, таким самим методом, українці вийшли вперед. Знову на швидкості Тимчик вибіг в контратаку, знову прострілив в штрафну площу, але цього разу нещівного удару з рикошетом завдав Мудрик. Михайло пробивавши по воротах влучив у Антоніо Рюдігера, який записав на своє ім’я автогол.

За рахунку 1:2 команди пішли на перерву.

У другому таймі збірна України встановила рахунок, в який не могли повірити вболівальники. Під час намагання позиційно вийти із оборони, останній захисник Німеччини невдало прийняв м’яч, чим скористався Артем Довбик – вийшовши на рандеву з Кевіном Трапом, форвард віддав пас на порожні ворота де був Віктор Циганков, оформивший дубль.

Українцям залишалось лише втримати рахунок для того, щоб перемогти, та Бундестім це не влаштовувало. Микола Матвієнко проспав вийшовшого на заміну Кая Хаверца, який голом зменшив відставання для своєї команди наприкінці матчу.

Німеччина насідала на ворота Трубіна, і вже на компенсованих арбітром хвилинах зрівняла рахунок. Едуард Соболь, підстраховувавши Матвієнка, привіз пенальті на свої ворота, заваливши того самого Хаверца у власній штрафній. Йозуа Кімміх підійшов до 11-метрової позначки і впевнено поставив м’яч під саму стійку воріт, Трубіну не вистачило кілька сантиметрів.

Вболівальники побачили дежавю з 2011 року, коли на відкриті НСК “Олімпійського” Україна вела у матчі з таким самим рахунком і зіграла внічию 3:3.

Новини партнерів

Комментарии: