Сергій Лавриненко – головний тренер “Вереса”

Новим керманичем рівненського клубу став Сергій Лавриненко. Як заявляв президент клубу Іван Надєїн раніше, контракт підписаний на три роки.

Фото: scdnipro1

Нагадаємо, що останнім місце роботи фахівця був «Інгулець», який він залишив у жовтні минулого року.

Тренерський штаб формується. Поки що не буду називати прізвища.

“Я розумію наскільки складне завдання буде стояти передімною, але я готовий. Сподіваюся, що буде підтримка вболівальників.

Стостовно команди, ми бачили, що протягом чемпіонату команду потребувала трохи підсилення. Я багато хлопців знаю особисто, знаю їх можливості. З кимось працював.

Зараз ведемо перемовини з гравцями, яких ми хочемо запросити. Але поки не будемо називати прізвища. Бо це може негативно впливати на підписання контракту. За кожного футболіста зараз необхідно боротися.

Я розглядаю можливість невеликої кількості гравців, які могли б підсилити «Верес» з «Інгульця». Але це лише можливо.

Щодо медійності клубу. Це буде мій перший такий досвід. Так, в нас була медійність, але не настільки, як у «Вереса». Коли ми вийшли у фінал Кубка України з «Інгульцем», то Дмитро Поворознюк приїжджав, все висвітлював, дивився і це також було приємно, але ми розуміємо, яка це відповідальність, коли ми показуємо всі моменти, які в нас стаються в колективі для вболівальників. Можливо, буде і зворотня реакція. Думаю, що багато клубів в Європі таке практикують. Потрібно пробувати. Вважаю, що це більш позитивна історія, ніж негативна”, – сказав Лавриненко на наглядовій раді клубу.

Новини партнерів

Комментарии: