Україна вперше в історії представлятиме футбол на Олімпійських Іграх. Наша збірна у півфіналі Євро 2023!

Сьогодні, 2-го липня, відбувся четвертьфінальний матч молодіжного Євро 2023 між Україною та Францією. Українці проявили характер, пробившись до півфіналу змагань.

Франція U-21 1:3 Україна U-21

Голи: Черкі 19′, Судаков 32′ (пен), 44′, Бондаренко 86′.

Попередження: Криськів 51′, Вівчаренко 56′, Тюрам 58′, Сікан 62′, Нкунку 67′.

Фото: УАФ

Матч розпочався напружено для наших хлопців, французи тиснули на ворота Анатолія Трубіна, проводили хороші атаки. Першими вони й відкрили рахунок у зустрічі. На 19-ій хвилині Раян Шеркі холоднокровно розібрався із захисниками у штрафній площі та точно влучив у ворота.

Оговтавшись після пропущеного м’яча, Україна чітко діяла в обороні та вибігала у швидкі атаки флангами. Завдяки сольному проходу Михайла Мудрика, українцям вдалось заробити пенальті. Георгій Судаков взяв відповідальність на себе і спокійно розвів по кутах голкіпера.

Кінцевою точкою першого тайму став ще один гол у виконанні Судакова і знову йому в цьому допоміг Мудрик. Михайло з центра поля виконав ідеальну передачу на Георгія, який вийшов віч-на-віч з голкіпером, переграв його, і вивів вперед нашу збірну.

По перерві українці старались взяти гру під свій контроль. Жорсткі стики, чіткі перехвати, хороші контрвипади – все це вдавалось робити синьо-жовтим. Наприкінці матчу французи зуміли зрівняти рахунок, але їх розчарував арбітр, який сидів у кімнаті ВАР – офсайд! У відповідь наші гравці закрили всі питання в даній зустрічі, забивши третій м’яч. Олександр Назаренко увірвався в чужий штрафний майданчик, віддав пас на Артема Бондаренка, який прошив голкіпера.

Збірна України U-21 проходить до півфіналу Євро 2023 де її вже чекає збірна Іспанії. Також українці отримали історичне досягнення – вперше в історії представляти нашу країну на Олімпійських Іграх у футбольному виді спорту.

Новини партнерів

Комментарии: