Лео Мессі розповів про перший матч чемпіонату світу 2022

Мессі поділився своїми думками про поразку від Саудівської Аравії на ЧС-2022, говорячи: «Аргентина продемонструвала свою силу та велич у відповідь на труднощі. Я заздалегідь казав, що це буде найскладніша гра».

Embed from Getty Images

Ліонель Мессі описав, як збірна Аргентини впоралася з першою поразкою на ЧС-2022.

«З цією групою молодих хлопців, особливо в Аргентині, де я пережив важкі моменти та став об’єктом критики, я відчував, що є покоління, яке завжди підтримувало мене та боролося за мене. Мені приємно, що я можу зробити свій внесок для них.

Я ціную їхню відданість, їхню боротьбу в ім’я мене. Перемога на ЧС приносить їм величезне задоволення, оскільки вони це роблять для всієї країни.

Ми маємо дуже згуртовану і сильну команду, і ми відповіли на труднощі з величчю. Після матчу з Саудівською Аравією на нас чекало важке випробування, тому що до цього ми пройшли без поразок близько 35-36 ігор і не знали, як ми впораємося зі складнощами, з якими ми ще не стикалися.

Для багатьох молодих гравців це був їхній перший чемпіонат світу. Я заздалегідь говорив, що матч із Саудівською Аравією буде дуже складним, особливо через це. Не просто зіграти свій перший матч на ЧС, нерви та хвилювання все одно виявляються через важливість цієї події. Але ця команда показала, що ніщо її не бентежить і що вона дуже сильна. Ми довели це після матчу із Саудівською Аравією», – сказав капітан збірної Аргентини в інтерв’ю TV Publica.

Новини партнерів

Комментарии: