“ПСЖ” та “Аль Хілаль” розпочали переговори про трансфер Мбаппе

Оточення футболіста Кіліана Мбаппе взяло на себе ініціативу та розпочало переговори з «Аль-Хілалем».

Embed from Getty Images

Можлива зарплата гравця оцінюється в 400-500 мільйонів євро залежно від того, скільки грошей саудівський клуб заплатить «ПСЖ». Передбачається, що футболіст може заробити близько 700 мільйонів євро на рік завдяки комерційним контрактам, якщо перейде в Аль-Хілаль.

Нині обговорюються різні аспекти угоди, включаючи термін дії договору. Клуб пропонує дворічну угоду, в той час, як сам гравець хотів би підписати контракт на один рік.

Загалом Державний інвестиційний фонд Саудівської Аравії готовий вкласти 700 мільйонів євро у цю угоду. Якщо ПСЖ продасть Мбаппе за 300 мільйонів євро, то зарплата гравця в Аль-Хілалі складе 400 мільйонів євро. Оточення футболіста сподівається збільшити прибуток Кіліана до 500 мільйонів євро, знизивши при цьому суму трансферу, яку отримає «ПСЖ».

Крім цього, зазначається, що інші клуби, які виявляли інтерес до Мбаппе, не задовольняють економічних чи спортивних очікувань гравця. Поки невідомо, чи «Реал» спробує підписати французького футболіста в цьому літньому трансферному вікні.

Новини партнерів

Комментарии: