“Реал” хоче закрити трансфер Мбаппе протягом двох тижнів

“Реал” висловив намір придбати Кіліана Мбаппе за суму, що перевищує 200 млн євро, у “ПСЖ” в найближчі два тижні.

Embed from Getty Images

За інформацією журналіста Родріго Фаеса для ESPN, мадридський клуб прагне завершити операцію до початку Ла Ліги, у перші два тижні серпня. Проте остаточну ціну трансферу поки що не було позначено ні Мбаппе, ні «ПСЖ», що уповільнює активні дії «Реала» з переходу.

Джерела повідомляють, що «Реал» готовий виконати цю угоду і усвідомлює, що потрібно понад 200 млн євро на трансфер. Передбачається, що Мбаппе буде запропоновано контракт до 2029 року, термін, аналогічний контракту Джуда Беллінгема. Клуб має намір зробити ставку на Мбаппе та Беллінгема, вважаючи їх ключовими гравцями для майбутнього проекту, нарівні з Вінісіусом.

Також повідомляється, що керівництво «Реала» мріє відкрити «Сантьяго Бернабеу» після реконструкції, маючи у своєму складі Мбаппе та Беллінгема, яких бачать як головні зірки клубу в найближчі роки.

Спортивно, трансфер Мбаппе вважається ключовим, оскільки в даний час Карло Анчелотті має лише одного чистого нападаючого в команді – Хоселу. Важливо відзначити, що 9-й номер у складі «Реала» зараз вільний.

Раніше з’являлася інформація про те, що «ПСЖ» може вимагати 250 млн. євро за Кіліана, але джерела ESPN спростовують цю інформацію, стверджуючи, що парижани будуть готові продати гравця за нижчу суму.

«Реал» прагне укласти угоду якнайшвидше, оскільки передбачається, що через рік, коли Мбаппе стане вільним агентом, кілька клубів АПЛ можуть запропонувати йому вигідніші умови контракту.

Новини партнерів

Комментарии: