“Шахтар” у скандальному матчі втрачає очки з “Вересом”

Сьогодні стартував 2-й тур чемпіонату України – “Верес” в Рівному приймав донецький “Шахтар”. Матч набув скандальності через гол, який забили “гірники” у цій зустрічі.

Фото: УПЛ

“Верес” 1:1 “Шахтар”

Голи: Шевченко 62′, — Матвієнко 45+1′.

Попередження: Кухарук 35′, Кучеров 50′, Шарай В. 65′, Шестаков 69′ Вовченко 83′, — Гочолейшвілі 12′, Траоре 48′, Фарина 55′, Матвієнко 65′.

Вилучення: Бондаренко 45+2′.

Розпочалось все доволі спокійно, “Шахтар” контролював гру, пробиваючи інколи по воротах суперника, “Верес” подекуди вибігав у контрвипади.

Та наприкінці першого тайму у матчі стався скандальний момент. Поставивши фол поблизу бокової лінії штрафної у ворота рівнян, арбітр показав жест Миколі Матвієнку, що начебто пробивається по свистку, побачивши це, голкіпер “Вересу” Євген Паст вийшов подальше від воріт та почав виставляти стінку, натомість Матвієнко підійшов і без свистка пробив по фактично пустих воротах, а рефері зафіксував взяття воріт.

Дальше через хвилину, Артем Бондаренко отримав пряму червону картку за грубий фол.

По перерві рівняни показали хороший футбол, граючи в більшості, та змогли відігратись. Після подачі кутового, Максим Марусич поборовся з Дмитром Різником і скинув м’яч на дальну стійку, де в падінні Євген Шевченко забив останній гол в зустрічі.

“Верес” вперше у своїй історій зумів відібрати очки від “Шахтаря” на домашньому стадіоні.

Новини партнерів

Комментарии: