“Баварія” розглядає варіант із підписанням голкіпера “Челсі”

Футбольний клуб “Баварія” висловив інтерес до можливості оренди воротаря “Челсі” Кепи Аррісабалаги з опцією подальшого викупу його контракту.

Embed from Getty Images

Згідно з інформацією від Sport1, “Баварія” прагне підписати Кепу Аррісабалагу, голкіпера “Челсі”. Планується оренда гравця на рік із можливістю у майбутньому викупити його контракт. Наразі не було офіційних переговорів між клубами.

Цей хід став актуальним для мюнхенської команди через невизначеність у стані здоров’я Мануеля Нойєра, який через травму може залишитися поза грою протягом 2023 року. В останні тижні та місяці цей 37-річний воротар відчував біль та дискомфорт під час тренувань.

Крім того, наприкінці травня Мануелю Ноєру було зроблено хірургічну операцію з видалення гвинта з ноги, яку він зламав 9 грудня 2022 року, катаючись на лижах під час відпустки.

В даний час в основному складі “Баварії” залишився лише один голкіпер – Свен Ульрайх. 28-річний Кепа минулого сезону провів 39 матчів за “Челсі”, пропустивши 45 голів і 12 разів відігравши “на нуль”.

Новини партнерів

Комментарии: