Якщо Мбаппе піде безкоштовно наступного літа, парижанам доведеться звільняти співробітників і продавати гравців

Якщо Мбаппе піде безоплатно, ПСЖ змушений буде скоротити персонал і розлучитися з гравцями. Гравцю було повідомлено про це клубом.

Embed from Getty Images

“ПСЖ” познайомив Кіліана Мбаппе з прогнозованими збитками, які виникнуть у клубу при його безоплатному відході влітку 2024 року. Французький клуб надіслав листа цьому футболісту, який досі не тренувався з основною командою.

У документі, крім іншого, стверджується, що це поставило під питання всю попередню структуру клубу.

Адміністрація “ПСЖ” ухвалила таке рішення після закінчення дедлайну 4 серпня для активації пункту про продовження контракту до літа 2025 року. Клуб нагадав про те, що Мбаппе мав особливі умови у складі парижан, заробивши 158 мільйонів євро за попередній сезон.

Також у “ПСЖ” описали можливі наслідки безкоштовного догляду Мбаппе на наступний рік:

продаж гравців (для дотримання фінансового fair play); перегляд політики включення молодих гравців з академії до основної команди; звільнення багатьох співробітників.

Нагадаємо, що Кіліан Мбаппе має намір безкоштовно перейти до “Реалу” влітку 2024 року. Навіть якщо його не допустять до ігор наступного сезону, він не планує залишати клуб цього року. В даний час Кіліан точно пропустить перший тур Ліги 1 проти “Лор’яну”.

Новини партнерів

Комментарии: