Мікель Артета чекає на повернення Зінченка, щоб закрити позицію лівого захисника

Мікель Артета висловив думку про стан команди після травми Юррієна Тімбера і очікування з приводу гравців, що повернулися.

Embed from Getty Images

Мікель Артета зазначив, що втрата Тімбера через серйозну травму є суттєвим ударом для команди, оскільки його придбали з певними надіями. Він зробив значний внесок у команду, але в поточному сезоні його вплив буде обмежено через цю травму.

Проте, Артета наголосив на необхідності адаптації. Він визнав, що подібні ситуації трапляються, і команда має продовжувати рухатися вперед. Він також наголосив на важливості гнучкості на трансферному ринку для ефективного реагування на подібні травми.

Артета висловив сподівання, що Зінченко скоро знову буде у строю. Він повідомив, що український гравець повернувся до загальної групи після травми литкового м’яза, отриманого у попередньому сезоні. Артета також висловив оптимізм щодо повернення Габріела Жезуса, хоча зараз він залишається недоступним для гри.

Тімбер отримав травму у своєму дебютному офіційному матчі за “Арсенал”, що призвело до розриву хрестоподібної зв’язки правого коліна. Зінченко, у свою чергу, відновився від травми литкового м’яза, отриманого наприкінці попереднього сезону, і знову готовий приєднатися до команди.

Новини партнерів

Комментарии: