“Інтер” має усну домовленість з Паваром

Як повідомляє Sky Sport Deutschland, “Інтер” має усну домовленість із мюнхенською “Баварією” та захисником збірної Франції Бенжаменом Паваром.

Embed from Getty Images

Згідно з повідомленнями репортера Sky Флоріана Плеттенберга, пропозиція «Інтера» для «Баварії» становить близько 30 мільйонів євро з урахуванням усіх бонусів і доповнень, що трохи більше, ніж раніше повідомлялося в 25 мільйонів євро. 

Повідомляється, що “Баварія” не відхилила пропозицію “Інтера”, але все ще сподівається отримати трохи більше за 27-річного гравця. Попередні звіти показують, що сума від 35 до 40 мільйонів євро задовільнила би баварців. 

Павар, у якого зараз останній рік контракту з “Баварією”, буде першим варіантом для “Інтера” з точки зору доступних захисників на ринку. 

Колишній переможець чемпіонату світу повідомив генеральному директору “Баварії” Яну-Крістіану Дрізену про своє бажання залишити клуб цього літа, тренер Томас Тухель також був поінформований про ситуацію. 

Цього літа «Інтер» уже залучав захисника Янна Аурела Біссека з «Орхуса», але втративши Мілана Шкріняра, «нерадзуррі» все одно хотіли б надати Сімоне Індзагі ще одного досвідченішого центрального захисника. 

Новини партнерів

Комментарии: