Анонс футбольного вікенду Європи (розклад трансляцій)

Цього вікенду в Англії, Іспанії, Німеччині, Італії та Франції заплановані нові тури. Ми пропонуємо анонс цікавих матчів та інформацію про те, де українські вболівальники зможуть їх переглянути.

Англія, 3 тур

Фото: “ratingbet.com”

“Манчестер Юнайтед” – “Ноттінгем Форест”

У третьому раунді англійської Прем’єр-ліги “Манчестер Юнайтед” проведе свій матч на домашньому полі проти “Ноттінгем Форест”. Подія запланована на 26 серпня, почала о 17:00 за київським часом.

“Манчестер Юнайтед”

Після двох турів чемпіонату “Манчестер Юнайтед” посідає 12-е місце у таблиці АПЛ і набрав три очки. Незважаючи на перемогу, виступ команди поки що можна вважати одним із головних розчарувань початку англійського сезону. Зустріч на виїзді з “Тоттенхемом” (0:2) підтвердила, що проблеми команди Еріка тен Хага у матчі з “Вулверхемптоном” (1:0) були не випадковими. Навіть без Гаррі Кейна “Тоттенхем” впевнено впорався з “МЮ”, що говорить про серйозні труднощі.

Мейсон Маунт отримав травму і не зможе допомогти “МЮ” найближчим часом. Ймовірно, його повернення до складу відбудеться не раніше жовтня.

“Ноттінгем Форест”

“Ноттінгем Форест” також здобув перемогу в одному з перших двох матчів нового сезону. У попередньому турі команда перемогла “Шефілд Юнайтед” вдома з рахунком 2:1. В останніх хвилинах матчу центральний нападник Кріс Вуд приніс “лісникам” переможний гол, і це був він, хто не зміг знайти своє місце у “Ньюкаслі”. Поразка на полі “Арсеналу” (1:2) також показала, що з “Ноттінгем Форест” змагатися не так вже й просто.

Прогноз и ставка

На перемогу “Манчестер Юнайтед” у цій грі можна зробити ставку за коефіцієнтом 1.31, нічия оцінюється коефіцієнтом 5.60, а перемога “Ноттінгем Форест” має коефіцієнт 9.20. Захист “МЮ” залишається вразливим місцем, і незважаючи на зусилля тен Хага, команда продовжує допускати багато помилок в обороні.

Минулого сезону “МЮ” чотири рази переміг “Ноттінгем” у різних турнірах, не пропустивши жодного голу. Проте поточна ситуація натякає на те, що “лісники” нарешті зможуть пробити захист гранда, який зупинився.

25 серпня, п’ятниця

  • Челсі 22:00 Лутон


26 серпня, субота

  • Борнмут 14:30 Тоттенхем
  • Арсенал 17:00 Фулхем
  • Брентфорд 17:00 Кристал Пелас
  • Евертон 17:00 Вулверхемптон
  • Манчестер Юнайтед 17:00 Ноттінгем Форест
  • Брайтон 19:30 Вест Хем


27 серпня, неділя

  • Бернлі 16:00 Астон Вілла
  • Шефілд Юнайтед 16:00 Манчестер Сіті
  • Ньюкасл 18:30 Ліверпуль

Іспанія, 3 тур

“Сельта” – “Реал”

У рамках третього туру чемпіонату Іспанії мадридська команда “Реал” зіграє на виїзді проти “Сельти”. Матч намічено на 25 серпня, початок о 22:30 за київським часом. У цьому матчі “Сельта” зустрінеться із “Реалом Мадридом”. У цьому прогнозі обговорюються ставки, коефіцієнти та статистика для цієї гри.

“Сельта”

Наразі посідає 16-те місце у турнірній таблиці, набравши лише одне очко з двох попередніх матчів. Цей старт не є незвичайним для клубу з Віго, який часто починає сезон недостатньо успішно, але потім набирає обертів у середині сезону. Попри це варто зауважити, що минулого тижня “Сельта” зіграла внічию 1:1 з “Реал Сосьєдадом”, що можна вважати хорошим результатом для гостьової гри проти такого суперника. Проте попередній матч на домашньому полі проти “Осасуни” закінчився поразкою з рахунком 0:1.

“Реал”

Клуб поки що не втратив жодного очка і лідирує у таблиці, випереджаючи “Валенсію” та “Райо Вальєкано” за додатковими показниками. У першому турі “Королівський клуб” переміг “Атлетік” на виїзді з рахунком 2:0, а наступного матчу на гостьовому полі здолав “Альмерію” 3:1. Особливо цікаво, що в обох матчах блиснув Джуд Беллінгем, котрий у другому матчі навіть оформив дубль. Це свідчить про те, що “Реал” швидко адаптувався до гри без Каріма Бензема, який пішов на гру до Саудівської Аравії.

З погляду прогнозів та ставок, коефіцієнти на матч такі: перемога “Сельти” оцінюється коефіцієнтом 4.85, нічия – 4.00, перемога “Реала” – 2.00. Незважаючи на травми Тібо Куртуа та Едера Мілітао, “Реал” залишається в добрій позиції завдяки молодим і сильним нападникам, таким як Беллінгем, Вінісіус Жуніор та Родріго. Очікується, що вони матимуть змогу підірвати оборону “Сельти”.

25 серпня, п’ятниця

  • Лас-Пальмас 20:30 Реал Сосьєдад
  • Сельта 22:30 Реал Мадрид

26 серпня, субота

  • Кадіс 18:30 Альмерія
  • Гранада 20:30 Мальорка
  • Севілья 22:30 Жирона

27 серпня, неділя

  • Вільярреал 18:30 Барселона
  • Валенсія 20:30 Осасуна
  • Атлетик 22:30 Бетіс

28 серпня, понеділок

  • Хетафе 20:30 Алавес
  • Райо Вальєкано 22:30 Атлетико


Німеччина, 2 тур


“Бохум” – “Борусія” Дортмунд


У рамках другого туру чемпіонату Німеччини, “Бохум” зіграє домашній матч проти “Борусії” Д. Подія запланована на 26 серпня, почала о 16:30 за київським часом.

“Бохум”

Команда “Бохум” ймовірно боротиметься за збереження свого статусу. Ігрова форма “Бохума” знаходиться в досить блідому стані, і склад команди не має яскравих імен. Команда вибула з Кубка Німеччини, зазнавши поразки від “Армінії” у серії пенальті. Стартовий тур чемпіонату також не вдався: “Бохум” пропустив п’ять голів без відповіді “Штутгарта”. Особливо турбує надійність оборони, яку зміцнює досвідчений 31-річний футболіст Іван Ордець. Незважаючи на це, “Бохум” прагнутиме заробити перші очки в чемпіонаті, але суперник виглядає значно потужнішим.

“Боруссія” Д

Команда “Борусія” Д націлена на боротьбу за високі місця у турнірній таблиці. Досвід невдалого минулого сезону забутий. “Дортмундці” впевнено розпочали сезон, перемігши “Шотт Майнц” у Кубку країни з рахунком 6:1. У попередньому матчі чемпіонату “Борусія” Д перемогла “Кельн”, хоча її гра не була такою яскравою. Єдиний м’яч був забитий у кінцевій частині матчу голландцем Доньєллом Маленом. “Борусія” Д без сумніву прагнутиме заробити три очки, особливо враховуючи, що команда такого рівня, як вона, повинна перемагати опонентів без зайвих зусиль.

Прогноз та ставка

Лідером цієї зустрічі є “Боруссія” Д, на неї пропонується коефіцієнт 1.46 для перемоги. Перемога “Бохуму” оцінюється коефіцієнтом 6.83, а нічия – 5.43. “Дортмундці” є сильнішою командою, і, ймовірно, вони намагатимуться це підтвердити на практиці.

25 серпня, п’ятниця

  • РБ Лейпциг 21:30 Штутгарт

26 серпня, субота

  • Бохум 16:30 Боруссія Дортмунд
  • Хайденхайм 16:30 Хоффенхайм
  • Дармштадт 16:30 Уніон Берлін
  • Кельн 16:30 Вольфсбург
  • Фрайбург 16:30 Вердер
  • Боруссія Менхенгладбах 19:30 Байєр

27 серпня, неділя

  • Майнц 16:30 Айнтрахт Франкфурт
  • Баварія 18:30 Аугсбург


Італія, 2 тур

“Мілан” – “Торіно”


У рамках другого туру чемпіонату Італії “Мілан” зіграє на виїзді проти “Торіно”. Матч запланований на 26 серпня, початок о 21:45 за київським часом.

“Мілан”

Минулого сезону команда продемонструвала непогану гру, посівши четверте місце у таблиці Серії А. “Мілан” впевнено потрапив у зону Ліги чемпіонів і в попередньому сезоні зробив значний крок. У новому сезоні команда налаштована на покращення результатів, хоча з деякими проблемами, властивими “росонері”, залишається.

Незважаючи на це, у першому турі Серії А “Мілан” продемонстрував потужну гру, перемігши “Болонью” на виїзді з рахунком 2:0. Цікаво відзначити, що в цьому матчі дебютний гол за Мілан був забитий Крістіаном Пулішичем, який перейшов з Челсі. Загалом команда готова до нового сезону, у неї зберігається ударний дует в атаці – Рафаель Леау та Олів’є Жиру, які відіграли важливу роль у попередньому сезоні. Крім того, до них приєднався американський півзахисник, який потребує адаптації. Найближчий матч буде першим на домашньому полі для “Мілана”. Команда планує провести атакуючу гру та, ймовірно, забити кілька голів. Однак “Торіно” також не є слабким суперником, і очікується, що вони також активно чинитимуть опір.

“Торіно”

Як команда середнього рівня Серії А, “Торіно” активно розпочав сезон, не зазнавши жодної поразки. Цього літнього міжсезоння “Торіно” втратив російського півзахисника Олексія Миранчука, який відігравав ключову роль у складі.

“Торіно”, як і раніше, намагається придбати гравця у “Аталанти”, але поки що ці спроби не дуже успішні. Проте команда продовжує демонструвати добрі результати. “Торіно” розпочав сезон із перемоги в Кубку Італії над “Фералпісало” з рахунком 2:1. У першому турі Серії А “Торіно” зіграв унічию з “Кальярі” 0:0, обидві команди зробили по 2 удари у ворота. Хоча “Торіно” ще не провів матч у гостях, вже можна сказати, що “Мілану” не буде просто з протистоянням проти затятої команди “Торіно”.

Варто також зазначити, що “Мілан” та “Торіно” востаннє зустрічалися у лютому цього року. У тому матчі “росонері” мінімально перемогли “Торіно” 1:0, єдиний гол був забитий Олів’є Жиру на 62-й хвилині.

Прогноз та ставка

У цій зустрічі лідером вважається “Мілан”, перемога якої оцінюється коефіцієнтом 1.62.

На перемогу “Торіно” ставлять коефіцієнт 5.80, а на нічию – 3.80. “Мілан” розпочав сезон дуже впевнено. Передбачається, що господарі все ж таки отримають перемогу, хоча матч, можливо, буде не дуже багатим на голи.

26 серпня, субота

  • Монца 19:30 Емполі
  • Фрозіноне 19:30 Аталанта
  • Верона 21:45 Рома
  • Мілан 21:45 Торіно

27 серпня, неділя

  • Фіорентина 19:30 Лечче
  • Ювентус 19:30 Болонья
  • Лаціо 21:45 Дженоа
  • Наполі 21:45 Сассуоло

28 серпня, понеділок

  • Салернітана 19:30 Удінезе
  • Кальярі 21:45 Інтер


Франція, 3 тур


“ПСЖ” – “Ланс”


Матч 3-го туру чемпіонату Франції між ПСЖ та «Лансом» пройде 26 серпня на полі ПСЖ, початок о 22:00 за київським часом.

“ПСЖ”

Паризький Сен-Жермен стикається з потенційною кризою, можливо через невдалий літній період для команди лідерів. Після двох перших турів чемпіонату, ПСЖ набрав лише два очки, що для чемпіона та найсильнішої французької команди є незадовільним стартом.

Останній матч ПСЖ також закінчився нічиєю 1:1 у гостях із «Тулузою», і початкові тури також були невдалими – світова нічия з «Лор’яном». Передбачається, що ПСЖ активно наступатиме в цьому матчі, можливо, з упором на гравця Кіліана Мбаппе.

“Ланс”

Клуб розпочав сезон досить слабко, займаючи 14-те місце та набравши лише одне очко у двох перших турах. Команда не має зіркових гравців, і відхід деяких ключових футболістів негативно вплинув на її гру. В останньому матчі “Ланс” також зіграв унічию 1:1 вдома з “Ренном” і раніше програв 2:3 “Бресту”. Судячи з минулих років, «Ланс» зазвичай добре пручається ПСЖ.

Прогноз

У прогнозах на цей матч перевагу надають ПСЖ з коефіцієнтом перемоги 1.60, тоді як перемога «Ланса» оцінюється коефіцієнтом 5.77, а нічия – 4.64. Очікується, що атака ПСЖ із Мбаппе на чолі почне виявляти свій потенціал.

25 серпня, п’ятниця

  • Нант 22:00 Монако

26 серпня, субота

  • Марсель 18:00 Брест
  • ПСЖ 22:00 Ланс

27 серпня, неділя

  • Ренн 14:00 Гавр
  • Клермон 16:00 Метц
  • Монпельє 16:00 Реймс
  • Страсбур 16:00 Тулуза
  • Лор’ян 18:05 Лілль
  • Ніцца 21:45 Ліон


Телепрограма футбольних трансляцій на нашому сайті.

Новини партнерів

Комментарии: