Кепа: Коли вам дзвонять із “Реалу”, ви не думаєте два рази

Кепа Аррісабалага поділився, що коли прийшов дзвінок від “Реала”, він не мав сумнівів. Голкіпер “Реала”, орендований у “Челсі”, розповів про причини свого переходу до іспанського клубу.

Embed from Getty Images

“Почеттино хотів, щоб я залишився в “Челсі”. Він запевняв мене, що гратиму, що довіряє мені. Однак я відчув, що змін бути, і це буде корисно для мене. Томас Тухель подзвонив мені, і я навіть був близький до переходу в “Баварію” через травму одного з гравців. Хоча я не мав досвіду гри під його керівництвом у “Челсі”, я був приємно вражений його інтересом.”

“Чому я відмовив “Баварії” і вибрав “Реал”? Тому що “Реал” – це “Реал”. Коли ти отримуєш дзвінок від “Реала”, ти не роздумуєш.”

“Зараз я почуваюся добре в цій команді. Перш ніж прийти сюди, я вже знав багатьох гравців. Мадрид мені зручний. Я думаю, що адаптація проходить успішно.”

“Лунін? У мене завжди були хороші стосунки з іншими воротарями, незалежно від того, грав я чи сидів на лавці запасних. Здорова конкуренція корисна для команди. Вона мотивує нас давати на полі всі сили і проявляти наші найкращі якості. Саме це ми збираємося робити”, – сказав Аррісабалага.

Новини партнерів

Комментарии: