“Ювентус” хоче продовжити контракт з чотирма гравцями

Як повідомляє La Gazzetta dello Sport, «Ювентус» готовий розпочати переговори про продовження контракту з Войцехом Щенсним, Федеріко Гатті, Адрієном Рабіо та Федеріко К’єзою, але останній вже пообіцяв, що не покине Турин вільним тагентом.

Embed from Getty Images

Кріштіану Джунтолі планує наперед і готовий зустрітися з представниками деяких гравців “Ювентуса”, щоб обговорити продовження контрактів.

Згідно La Gazzetta, Рабьо є пріоритетом, оскільки у француза залишилося менше року до кінця його контракту. Колишній півзахисник “ПСЖ” у червні погодився на новий річний контракт, і “Ювентус” готовий запропонувати йому ще одне продовження.

Згідно зі звітом, Джунтолі може запропонувати короткострокову угоду із зарплатою, що відповідає нинішнім 7 млн ​​євро за сезон, або більш тривалу угоду з нижчою оплатою.

Потім Джунтолі сяде за стіл із К’єзою, Щесним і представниками Гатті. Контракт захисника закінчується в червні 2027 року, але «Ювентус» хоче запропонувати нову однорічну угоду з меншою зарплатою. Те саме стосується Щесни, чинна угода якого закінчується в червні 2025 року.

Новини партнерів

Комментарии: