Італія знову перемогла Україну…

Сьогодні збірна України поступилася Італії на Сан-Сіро з рахунком 1:2 і дозволила зрівнятися з нами по очках.

Embed from Getty Images

Італія 2:1 Україна

Голи: Фратеззі 12′, 29′, — Ярмоленко 41′.

Попередження: Миколенко 38′, Конопля 62′, Степаненко 76′, Забарний 78′.

Розпочалась для українців зустріч досить важко. Італійці навалою пішли на наші ворота і швидко зуміли відкрити рахунок у матчі. Після того, як Георгій Судаков послизнувся і втратив м’яч недалеко власної штрафної, Дзаканьї не розгубився і зміг віддати передачу на Давіде Фраттезі, який розстріляв ворота Бущана.

Дальше Скуадра Адзура темпу не збавляла і продовжувала тиск. Через 17 хвилин після першого голу, у штрафному майданчику України получилась колотнеча, внаслідок якої Давіде Фраттезі оформив дубль.

Проте, синьо-жовті не впали духом та змогли дати бій італійцям. І ось після декількох хороших атак наші хлопці змогли відіграти один гол вже під зав’язку першого тайму. Цього разу сталась халепа в штрафній площі Італії. Захисники не змогли винести м’яч після удару Довбика. Натомість, вийшло так, що центрбек віддав асист на Андрія Ярмоленка, який покотив м’яч у порожні ворота.

По-перерві підопічні Реброва піднажали та почали все більше створювати проблеми італійцям, але голів у зустрічі команди більше не забили…

Після цього матчу збірна Італії піднялась на 2-гу сходинку в нашій групі, маючи однакову кількість очків з нашою командою та Північною Македонією (7), але Україна на даний момент йде третьою, македонці четверті.

Новини партнерів

Комментарии: