Лео Мессі та Жорді Альба отримали травми

Мессі та Альба отримали травми під час матчу проти “Торонто” у рамках регулярного чемпіонату МЛС. Обидва гравці, Ліонель Мессі, 36 років, та Жорді Альба, 34 роки, не змогли завершити гру і були замінені на 37-й та 35-й хвилинах відповідно.

Embed from Getty Images

Тренер “Інтеру” Майамі, Херардо Мартіно, поділився інформацією про характер травм. Мессі страждає від тривалих наслідків невизначеної травми, через яку він пропустив матч збірної Аргентини з Болівією у відборі ЧС-2026. Обидва гравці точно не зможуть вийти на поле у матчі МЛС проти “Орландо Сіті” 25 вересня, і є ймовірність, що вони також пропустять фінал US Open Cup проти “Х’юстон Динамо” 28 вересня.

Мартіно сказав: “Ми повинні керуватися медичними висновками та обговорити з гравцями їх стан. Очевидно, що вони не будуть готові до гри в неділю. Щодо Мессі, його турбують наслідки старої травми. МРТ, проведене після приїзду з Аргентини, не виявило нових м’язових”. пошкоджень. Можливо, це не пов’язано з м’язами, але це лише припущення. Ми будемо обережні і ухвалимо рішення на основі стану гравців.”

“Ми знаємо, що на нас чекає важливий фінал, але ми не ризикуватимемо гравцями, якщо вони не будуть готові”, – додав Мартіно.

Новини партнерів

Комментарии: