Серхіо Агуеро: “Манчестер Сіті” фаворит АПЛ на кілька років уперед

Серхіо Агуеро стверджує, що “Манчестер Сіті” не матиме серйозної конкуренції у Прем’єр-лізі у найближчі роки.

Embed from Getty Images

“Я думаю, що “Сіті” – основний фаворит у Прем’єр-лізі не тільки в сезоні 2023/24, але й на довгі роки вперед. Вони мають багато талановитих гравців із довгостроковими контрактами, і це правда, що вони завжди вважаються фаворитами.

Іноді у футболі речі не йдуть так, як заманеться, але я вважаю, що Пеп Гвардіола вправно керує ситуацією. Він – чудовий мотиватор, який стежить за тим, щоб гравці зберігали концентрацію, особливо це важливо у випадку з Ерлінгом Холандом.

На мою думку, Пепу подобається стиль гри Ерлінга і він добре вписався в цей стиль, створений спеціально для нього. Йому потрібно просто завершувати атаки, і завдяки цьому він приносить багато користі Сіті.

Зберігати високий рівень гри щороку складно, але я думаю, що з Гвардіолою як тренер “Сіті” зможе продовжувати це робити. Все залежить від Пепа та Холанда.

Ймовірно, Ерлінг має амбіції стати кращим бомбардиром “Сіті” в історії клубу, і це добре, тому що це допоможе команді виграти більше титулів, що, зрештою, є головною метою клубу”, – заявив Агуеро.

Новини партнерів

Комментарии: