Модріч і Кроос незадоволені своїм ігровим часом у “Реалі”

Лука Модріч та Тоні Кроос висловлюють невдоволення своїм поточним статусом у складі Реала Мадрид.

Embed from Getty Images

Обидві легендарні футболісти незадоволені своїми ролями в команді цього сезону, оскільки вони втрачають свої позиції в основному складі і все частіше опиняються на лаві запасних. Керівництво клубу прагне більшої участі молодих гравців та зменшення ігрового часу Модріча та Крооса, оскільки цей сезон відіграє ключову роль у процесі перебудови та зміни поколінь у “Реалі”.

Модріч не задоволений своїм поточним статусом, який зводиться до ролі простого гравця. Він прагне зайняти важливе місце у команді та вже кілька разів обговорював цю тему з тренером Карло Анчелотті з початку передсезоння.

Ситуація навколо Крооса трохи інша, але й він хоче повернути собі статус невід’ємного члена команди, як і Модріч. Минулого року він серйозно розмірковував про закінчення кар’єри, але продовжив контракт з “Реалом” на рік, сподіваючись продовжувати грати у вирішальній ролі.

І Модріч, і Кроос прагнуть повернути собі статус ключових гравців у центрі поля, незважаючи на поступ молодих футболістів. У поточному сезоні Модріч провів на полі майже вдвічі менше хвилин, ніж на тому ж етапі минулого сезону – 242 хвилини порівняно з 406 хвилинами. Аналогічна ситуація і з Кроосом – цього сезону він провів на полі 278 хвилин, тоді як минулого сезону було 438 хвилин.

Новини партнерів

Комментарии: