Сунес не розуміє, навіщо «Арсенал» купив Хаверца

Колишній футболіст “Ліверпуля” Грем Сунесс розкритикував керівництво лондонського “Арсеналу” за купівлю 24-річного атакуючого хавбека Кая Хаверца. Німець перейшов до «канонірів» із «Челсі» за 75 млн євро (65 млн фунтів). У семи матчах цього сезону у всіх турнірах на рахунку Хаверца немає результативних дій.

Embed from Getty Images

«Не від усіх покупок «Арсеналу» буде толк, на мою думку. Вони віддали 65 мільйонів фунтів за Кая Хаверца – сумніваюся, що показана ним за три роки в Челсі гра коштує цієї суми. Вони витратилися, сподіваючись, що Мікель Артета зовсім інакше налаштує його гру – не так, як раніше це робили Лемпард, Тухель чи Поттер. Удачі з цим, Мікель. Сьогодні статистика стала для уболівальників дуже популярною частиною футболу. Але історично лише два показники дають можливість судити однозначно: для воротаря це кількість зіграних та кількість «сухих» матчів, для форварда – кількість ігор та забитих м’ячів. Хаверц забив 19 голів в АПЛ за три роки у «Челсі» – робіть висновки», – наводить слова Грема Сунесса видання Daily Mail.

Головний тренер «канонірів» Мікель Артета не втомлюється захищати Хаверца в пресі. Рульовий “Арсеналу” просить дати новобранцю команди час на адаптацію до нових вимог.

Новини партнерів

Комментарии: