Офіційно: Папу Гомес – гравець “Монци”

Монца офіційно підтвердила підписання короткострокового контракту з Алехандро «Папу» Гомесом до кінця сезону 2023-24. 

Embed from Getty Images

35-річний гравець прибув на правах вільного агента, оскільки був без клубу після того, як влітку розірвав контракт із «Севільєю» на рік раніше запланованого терміну. 

Незважаючи на те, що Рада директорів “Монци” спочатку відмовила Гомесу у підписанні контракту, він прибув до міста для проходження медичного огляду в п’ятницю, а потім підписав дев’ятимісячну угоду. 

Гомес має майже десятирічний досвід гри в Італії, спочатку підписавши контракт з «Катанією» влітку 2010 року. Там він залишався на три сезони, перш ніж приєднатися до харківського «Металіста» в Україні на сезон 2013-14. 

Через рік після відходу з Італії аргентинець повернувся до «Аталанти» на найвизначніший період у своїй кар’єрі. Перебуваючи в Бергамо, Гомес забив 50 голів у Серії А в 209 матчах за період, який тривав шість з половиною сезонів. 

Однак розбрат із тренером Джан П’єро Гасперіні зрештою призвів до його відходу, який відбувся у січні 2021 року, щоб приєднатися до «Севільї». 

В своєму другому сезоні у вищому дивізіоні, новий клуб Гомеса – “Монца”, пережив важкі часи на ранніх стадіях кампанії, посідаючи 15-е місце з однією перемогою в шести стартових матчах. 

Новини партнерів

Комментарии: