Анонс футбольного вікенду Європи (розклад трансляцій)

Цього вікенду в Англії, Іспанії, Німеччині, Італії та Франції заплановані нові тури. Ми пропонуємо анонс цікавих матчів та інформацію про те, де українські вболівальники зможуть їх переглянути.

Англія, 7 тур

Фото: “ratingbet”

“Тоттенхем” – “Ліверпуль”


“Ліверпуль” зіграє на виїзді проти “Тоттенхема” у сьомому турі чемпіонату Англії, подію призначено на 30 вересня, початок о 19:30.

“Тоттенхем”

“Тоттенхем” знаходиться на четвертому місці в турнірній таблиці АПЛ після шести зіграних матчів і має 14 набраних очок. Команда “Тоттенхем” вважається однією з приємних несподіванок початку англійського сезону. З новим тренером і без Гаррі Кейна “шпори” виглядають набагато краще, ніж у попередньому сезоні, який став для них справжнім випробуванням. Під керівництвом Енджа Постекоглу гравці “Тоттенхема” нарешті згадали, як грати красивий футбол, і більше не дотримуються жахливого стилю Антоніо Конте. Основне досягнення – команда більше не залежить від Кейна, що також є заслугою Постекоглу, який переконав команду у своїй здатності досягати успіху навіть без найкращого гравця в історії клубу. “Тоттенхем” досі не зазнав поразок цього сезону, в останньому матчі неділі вони навіть відібрали очки у “Арсеналу” в нічийному лондонському дербі 2:2. Крім того, “Тоттенхем” впевнено переміг “Манчестер Юнайтед” з рахунком 2:0 на своєму полі.

“Ліверпуль”

“Ліверпуль” посідає друге місце у турнірній таблиці, зібравши 16 очок у шести матчах. Нещодавно, у середині тижня, “мерсисайдці” у матчі Кубка англійської ліги виграли у “Лестера” з рахунком 3:1, використовуючи частково другий склад. Переможна серія “Ліверпуля” триває вже сім матчів. Під керівництвом Юргена Клоппа команда виграла п’ять останніх матчів в АПЛ, забивши 14 голів і пропустивши 4. Ключовим моментом на цьому рядку був камбек у гостьовому матчі з “Ньюкаслом” (1:2). Вірджіл ван Дейк був вилучений у середині матчу, і команда грала вдесятьох, але все одно зуміла заробити три очки завдяки двом голам Дарвіна Нуньєса. Зараз можна впевнено сказати, що “Ліверпуль” перебуває у добрій формі.

Прогноз та ставки

На “Тоттенхем” у цьому матчі можна поставити з коефіцієнтом 3.08, нічию пропонують за 4.14, а на перемогу “Ліверпуля” – за 2.28. Минулого сезону “Ліверпуль” двічі переміг “Тоттенхем” як вдома, так і на виїзді. Цього разу команді Клоппа буде непросто, оскільки “Тоттенхем” став сильнішим. Під керівництвом Постекоглу “шпори” грають привабливіший футбол, відмінний від того, що пропонував Конте. В цілому оптимальним варіантом ставок можуть бути ставки на забиті голи, наприклад, на обидві команди заб’ють і тотал більше 3.5 з коефіцієнтом 2.12.

30 вересня, субота

  • Астон Вілла 14:30 Брайтон
  • Борнмут 17:00 Арсенал
  • Вест Хем 17:00 Шефілд Юнайтед
  • Вулверхемптон 17:00 Манчестер Сіті
  • Евертон 17:00 Лутон
  • Манчестер Юнайтед 17:00 Кристал Пелас
  • Ньюкасл 17:00 Бернлі
  • Тоттенхем 19:30 Ліверпуль

01 жовтня, неділя

  • Ноттінгем Форест 16:00 Брентфорд
  • 02 жовтня, понеділок
  • Фулхем 22:00 Челсі

Испанія, 8 тур

“Жирона” – “Реал”


У восьмому турі іспанської Прімери “Жирона” зіграє на своєму стадіоні проти “Реала”. Матч запланований на 30 вересня та розпочнеться о 19:30.

“Жирона” зробила вражаючий старт у поточному сезоні і зараз займає перше місце в турнірній таблиці Прімери з 19 очками після семи турів. Вона демонструє переконливу гру в атаці, забивши 18 голів за цей період, що є одним із найкращих показників у лізі. Нещодавні перемоги над “Вільярреалом”, “Мальоркою” та “Гранадою” наголошують на її сильних сторонах. Проте команда ще не зустрічалася з топ-клубами Іспанії, такими як “Атлетіко”, “Реал” та “Барселона”, тому матч проти “Реала” буде справжнім випробуванням.

З “Реалом” справа не менш серйозна. Вони посідають друге місце у таблиці Прімери з 18 очками і мають шанс повернутися на вершину, якщо переможуть “Жирону”. Незважаючи на поразку в мадридському дербі проти “Атлетіко”, “Реал” залишається однією з найпотужніших команд в Іспанії і має все, щоб упоратися з “Жироною”.

Прогнози цієї зустрічі схиляються у бік “Реала”, пропонуючи коефіцієнт 1.99 з їхньої перемогу. Однак варто пам’ятати, що “Жирона” ще не зустрічалася з такими сильними суперниками, і результат матчу може бути непередбачуваним. Наш прогноз – перемога “Реалу” з мінімальною перевагою.

30 вересня, субота

  • Хетафе 15:00 Вільярреал
  • Райо Вальєкано 17:15 Мальорка
  • Жирона 19:30 Реал Мадрид
  • Реал Сосьєдад 22:00 Атлетик

01 жовтня, неділя

  • Альмерія 15:00 Гранада
  • Алавес 17:15 Осасуна Осасуна
  • Атлетико 22:00 Кадіс
  • Бетіс 22:00 Валенсія

02 жовтня, понеділок

  • Лас-Пальмас 22:00 Сельта

Италія, 7 тур

“Мілан” – “Лаціо”
“Мілан” зіграє на своєму стадіоні проти “Лаціо” у сьомому турі Серії А, який запланований на 30 вересня та розпочнеться о 19:00.

“Мілан”

У попередньому сезоні італійської Серії А “Мілан” посів четверте місце і отримав право виступати в Лізі чемпіонів, проте це стало можливим лише після того, як “Ювентусу” було знято десять балів.

На початку поточного сезону “Мілан” показав відмінну форму, вигравши три матчі поспіль і забивши загалом вісім голів. Після цього команда зазнала поразки 1:5 від “Інтера” у дербі та зіграла внічию 0:0 з “Ньюкаслом” у першому матчі групового етапу Ліги чемпіонів. Тим не менш, в останніх двох турах “Мілан” здобув дві перемоги, обігравши “Верону” (1:0) і “Кальярі” (3:1) на виїзді, і посідає друге місце в таблиці, поступаючись “Інтеру” тільки по ” додатковими показниками. В останніх трьох матчах у всіх змаганнях “Мілан” не зазнав поразок, здобувши дві перемоги та одну нічию, що свідчить про гарну форму господарів.

“Лаціо”

“Лаціо” розпочав новий сезон невдало. Команда з Риму, яка завершила минулий сезон на другому місці, здобула лише дві перемоги у шести матчах поточного сезону. На даний момент “Лаціо” має всього сім очок і посідає 11-е місце в таблиці, відстаючи на вісім балів від лідера “Інтера” та випереджаючи “Удінезе” на чотири пункти, команду якого загрожує виліт із ліги. Крім того, “бьянкочелесті” розпочали виступ у груповому етапі Ліги чемпіонів, зігравши внічию 1:1 з “Атлетіко” у домашньому матчі. Як і їхній суперник, “Лаціо” не програв у трьох останніх матчах, здобувши одну перемогу і зігравши двічі внічию, що робить їх непоганими претендентами на хоча б нічию.

Прогноз та ставки

У цій грі “Мілан” вважається фаворитом з коефіцієнтом на перемогу 1,79, тоді як успіх “Лаціо” оцінюється коефіцієнтом 4,68, а нічия – 3,75. У чотирьох із п’яти останніх матчів “Лаціо” обидві команди забивали голи, тому прогноз та ставка на цей матч – обидві команди заб’ють за коефіцієнт 1,90.

30 вересня, субота

  • Лечче 16:00 Наполі
  • Мілан 19:00 Лаціо
  • Салернітана 21:45 Інтер
  • 01 жовтня, неділя
  • Болонья 13:30 Емполі
  • Удінезе 16:00 Дженоа
  • Аталанта 19:00 Ювентус
  • Рома 21:45 Фрозіноне

02 жовтня, неділя

  • Сассуоло 19:30 Монца
  • Торіно 19:30 Верона
  • Фіорентина 21:45 Кальярі

Германія, 6 тур

“Лейпциг” – “Баварія”


“Баварія” зіграє в гостях проти “Лейпцига” у шостому турі чемпіонату Німеччини, матч запланований на 30 вересня, і розпочнеться о 19:30.

“Лейпциг”

Після п’яти зіграних матчів “Лейпциг” посідає четверте місце у турнірній таблиці Бундесліги та має 12 очок на своєму рахунку. Команда “Лейпциг” продовжує свою переможну серію вже у шостому матчі, у цей період вони забили 18 голів. Нещодавно команда вийшла в наступний раунд Кубка Німеччини, здолавши “Веєн” з рахунком 3:2. Також минулого тижня “Лейпциг” здобув гостьову перемогу над “Янг Бойз” у Лізі чемпіонів і заробив три очки у гостьовому матчі чемпіонату Німеччини проти “Борусії” з Менхенгладбаху. У поточному сезоні “Лейпциг” зазнав лише однієї поразки, яка сталася в середині серпня проти “Байєра”. Цікаво, що у шести з восьми останніх матчів “Лейпциг” забивав не менше трьох голів.

“Баварія”

У той час як “Баварія” посідає перше місце у турнірній таблиці, набравши 13 очок у п’яти матчах. “Байєр” також має 13 очок, але поступається “Баварії” за додатковими показниками. “Баварія” в останні матчі виступала дуже впевнено, особливо після перемоги над “Манчестер Юнайтед” із рахунком 4:3 у Лізі чемпіонів. Команда Томаса Тухеля розгромила “Бохум” із рахунком 7:0. Нещодавно “Баварія” легко пройшла наступного раунду Кубка Німеччини, перемігши “Пройссен Мюнстер” з рахунком 4:0, хоча в цьому матчі сталася неприємність – Серж Гнабрі отримав перелом руки. Гаррі Кейн забив п’ять голів у чотирьох попередніх матчах, але атака “Баварії” не обмежується лише англійцем, інші гравці також виявляють себе на високому рівні.

Прогноз та ставка

Коефіцієнти на матч такі: на перемогу “Лейпцига” пропонується коефіцієнт 3.75, на нічию – 4.25, а на перемогу “Баварії” – 1.99. “Лейпциг” матиме непросте завдання, оскільки “Баварія” приїде з бажанням помститися за поразку в матчі за Суперкубок Німеччини з рахунком 0:3 минулого місяця. Варто зазначити, що “Лейпциг” не програвав “Баварії” минулого сезону, спочатку матч завершився внічию, а потім “Лейпциг” переміг у Мюнхені з рахунком 3:1. Загалом попри амбіції гостей варто звернути увагу на ставки на забиті голи. Оптимальним варіантом може бути ставка на “обидві команди заб’ють” та “тотал більше 3,5” з коефіцієнтом 2.16.

30 вересня, субота

  • Бохум 16:30 Боруссія Менхенгладбах
  • Вольфсбург 16:30 Айнтрахт Франкфурт
  • Хайденхайм 16:30 Уніон Берлін
  • Кельн 16:30 Штутгарт
  • Майнц 16:30 Байєр
  • РБ Лейпциг 19:30 Баварія

01 жовтня, неділя

  • Дармштадт 16:30 Вердер
  • Фрайбург 18:30 Аугсбург

Франція, 7 тур

“Клермон” – “ПСЖ”


“Клермон” проведе матч на своєму стадіоні проти “ПСЖ” у рамках 7-го туру чемпіонату Франції, який відбудеться 30 вересня о 18:00.

“Клермон”

Команда розпочала поточний сезон чемпіонату дуже невдало і знаходиться у самому низу турнірної таблиці. У шести матчах “Клермон” набрав лише одне очко, а також має проблеми із забитими м’ячами, лише 5 голів у їхньому активі. В останньому матчі команда зазнала поразки від “Гаври” з рахунком 1:2. Єдине очко було отримано у матчі з “Тулузою” (2:2), що свідчить про труднощі у боротьбі за збереження місця у лізі.

“Клермон” безперечно постарається протистояти чемпіонам. У попередньому сезоні їм вдалося перемогти “ПСЖ” із рахунком 3:2.

“ПСЖ”

Парижани розпочали новий сезон із оновленим складом, але залишаються головними фаворитами Ліги 1. На даний момент “ПСЖ” посідає третє місце у таблиці та виграв лише половину своїх матчів – три з шести. В останньому матчі “ПСЖ” розгромив “Марсель” із рахунком 4:0. Команда також успішно стартувала в Лізі чемпіонів, обігравши “Боруссію” з Дортмунда з рахунком 2:0.

Проте травма Кіліана Мбаппе може вплинути на успіх команди.

Прогноз та ставка

У даному матчі “ПСЖ” вважається фаворитом з коефіцієнтом на перемогу 1.49. Перемога Клермона оцінюється коефіцієнтом 6.94, а нічия – 4.99. З огляду на перевагу “ПСЖ” і проблеми “Клермона” в обороні, пропонується ставка на “Фору ПСЖ -1.5” з коефіцієнтом 2.26. Також можна розглянути варіант ставки на “Обидві команди не заб’ють” з коефіцієнтом 2.04.

30 вересня, субота

  • Клермон 18:00 ПСЖ
  • Монако 22:00 Марсель

01 жовтня, неділя

  • Реймс 14:00 Ліон
  • Гавр 16:00 Лілль
  • Ніцца 16:00 Брест
  • Тулуза 16:00 Метц
  • Лор’ян 18:05 Монпельє
  • Ренн 21:45 Нант

Телепрограма футбольних трансляцій на нашому сайті.

Новини партнерів

Комментарии: