Анонс та прогноз матчу Ліги Чемпіонів “Антверпен” – “Шахтар”. 04.10.2023

Скромні бельгійці готові до бою, незважаючи на статус аутсайдерів у групі H, де вони виступають як чемпіони Бельгії.

Фото: “ratingbet”

Суперником ним буде “Шахтар”, який після поразки від “Порту” знаходиться в не найкращій формі. Проте, на папері “Шахтар” вважається сильнішою командою. Залишається подивитися, як події розвинуться насправді.

“Антверпен”

“Антверпен” несподівано став чемпіоном Бельгії та завоював Кубок країни, що дозволило їм повернутися до Ліги Чемпіонів після 66 років відсутності. Однак перший матч у цьому турнірі завершився розгромом 0:5 проти “Барселони”. Усередині країни команда також зіткнулася з труднощами, посідаючи п’яте місце у національному чемпіонаті. До того ж “Антверпен” не виграв п’ять останніх матчів, що не додає їм впевненості. Проте тренер команди вірить у свою команду і сподівається на перемогу у цій грі.

Проте варто зазначити, що “Антверпен” має проблеми з травмованими гравцями, і кілька ключових футболістів не зможуть вийти на поле.

Очікуваний склад “Антверпена”: Бюте, Батай, Алдервейрелд, Кулібалі, Вейндал, Кейта, Кейк, Вермелен, Еккеленкамп, Баліквіша, Янссен.

“Шахтар” Донецьк

Після поразки від “Порту” та невдалого виступу на національному рівні, “Шахтар” перебуває під тиском. Проте головний тренер команди Патрік ван Леувен наголошує, що цей тиск є стимулом для його команди. Йому також загрожує звільнення, якщо “Шахтар” не зможе досягти добрих результатів.

Як і у випадку з “Антверпеном”, “Шахтар” також стикається з проблемами травмованих гравців і кілька ключових футболістів не зможуть взяти участь у матчі.

Очікуваний склад “Шахтаря”: Рєзнік, Конопля, Ракицький, Матвієнко, Азаров, Степаненко, Бондаренко, Судаков, Зубков, Криськів, Сікан.

Зустріч цих двох команд у Лізі Чемпіонів – це їхня перша зустріч в історії цього турніру.

Прогноз на матч

Коефіцієнти на перемогу команд такі. Букмекери більше вірять у господарів поля, на перемогу “Антверпена” – 1.93, на нічийний результат 3.90, а на перемогу донецького клубу цілих 4.35

Передбачаємо нічийний результат. З урахуванням першого домашнього матчу “Антверпена” у Лізі Чемпіонів за багато років та підтримки своїх уболівальників, а також з урахуванням поточної ситуації в обох командах, нічия буде найкращим результатом для обох сторін. Проте слід пам’ятати, що це лише один із можливих сценаріїв, і результат матчу не можна передбачити з абсолютною впевненістю.

Новини партнерів

Комментарии: