Головний тренер “Реала” Анчелотті підтримав голкіпера Кепу Аррісабалагу

Анчелотті висловлює підтримку Кепе Аррісабалазі, головному воротареві команди Реал Мадрид, незважаючи на його слабкість у грі в повітрі.

Embed from Getty Images

Він зазначає, що кожен гравець має свої сильні та слабкі сторони, наголошуючи, що ніхто не досконалий. Анчелотті також робить жартівливе порівняння, кажучи, що він сам, незважаючи на свою красу, також не є ідеальним.

Головний тренер “Реала” Карло Анчелотті підтримує Кепу Аррісабалагу, основного воротаря команди, незважаючи на його помилку в матчі Ліги чемпіонів проти “Наполі”.

Анчелотті підкреслює, що у кожного гравця є свої сильні та слабкі сторони, і в даному випадку, Кепа добре справляється із захистом на лінії, але іноді припускається помилок у повітряних єдиноборствах. Він наголошує на тому, що ніхто не ідеальний, навіть сам Анчелотті, і додає трохи гумору до ситуації.

Щодо гри команди загалом, Анчелотті висловлює задоволення і каже, що команда провела гарний матч. Він наголошує, що “Наполі” високо пресував після пенальті, але команда впоралася з цим та повернула контроль над грою, забивши ще один гол наприкінці матчу. Анчелотті також високо оцінює Беллінгема, відзначаючи його професіоналізм та талант, незважаючи на його молодість.

Новини партнерів

Комментарии: