Патрік Ван Левен прокоментував перемогу над “Антверпеном”

Патрік Ван Леувен заявив, що невеликі зміни у тактиці призвели до забитих голів.

Embed from Getty Images

Головний тренер “Шахтаря” Патрік Ван Леувен висловив свою думку про результат матчу з “Антверпеном” (3:2) у Лізі чемпіонів.

  • Чи можете ви розповісти, що ви сказали гравцям у перерві, тому що у другому таймі вони з’явилися на полі з явним бажанням розгромити “Антверпен”?
  • Насамперед, я хочу зазначити, що ми грали не лише перед місцевою аудиторією, а й перед нашими вболівальниками, які були присутні на стадіоні, а також перед усіма, хто перебуває в Україні та дивився цей матч по телевізору. Тому ми усвідомлювали, що важливо перемогти в цій грі насамперед заради них, оскільки вони підтримують нас з усією пристрастю. Крім того, невеликі зміни в нашій тактиці призвели до забитих голів та позитивного результату у другому таймі.
  • Чим ви пояснюєте різницю між першим та другим таймами?
  • Ми адаптувалися до тактики Антверпена. Із самого початку очікували, що вони гратимуть по-іншому, але вони представили нам інший стиль гри, тому ми вирішили змінити нашу власну тактику. У перерві ми працювали як над ментальною, так і над тактичною складовою гри, і це дало нам добрі результати.
  • Попереду міжнародна пауза команда не зіграє протягом двох тижнів. Чи це може вплинути на гравців після такої позитивної перемоги?
  • “Наші гравці представлятимуть свої збірні, а ми проведемо тренувальні матчі, тому сьогоднішній результат все одно позитивно впливатиме на нашу підготовку до майбутніх матчів”, – зазначив Ван Леувен.

Новини партнерів

Комментарии: