Зінченко прокоментував критику Оуена у свій бік

Зінченко відповів на критику від Оуена наступним чином: “Коли легенди висловлюють свою думку про вас, це говорить про те, що ви рухаєтеся у правильному напрямку, навіть якщо вони висловлюють негативні коментарі.”

Embed from Getty Images

Легенда сказала, що Алекс грав невдало в ситуації із пропущеним голом від “Ланса”.

Український захисник “Арсеналу” Олександр Зінченко поділився своєю думкою про критику з боку колишнього англійського нападника Майкла Оуена.

Раніше Оуен висловив думку, що у матчі 2-го туру Ліги чемпіонів з “Лансом” (1:2) Зінченко опинився у невідповідній позиції і невдало впорався з обороною в момент, коли французи забили переможний гол.

“Я не користуюсь Твіттером і не читаю його взагалі. У мене є аккаунт в Instagram, але я не дивлюся коментарів. Я поважаю колишніх футболістів, вони пройшли через це. залишиться часу на сім’ю.

Коли я граю погано або припускаюся помилок, я вже усвідомлюю це на полі. Якщо йдеться про тактику, у нас є чудовий тренерський штаб. Іноді вони можуть показати мені наші помилки за допомогою ноутбука.

Нещодавно я сказав Ріо Фердинанду, що для мене дуже важливо, коли такі великі імена та легенди висловлюються про мою гру. Це свідчить про те, що я рухаюся у правильному напрямку, навіть якщо іноді говорять про мої помилки. Я не приймаю це близько до серця, щиро кажучи”, – сказав Зінченко.

Новини партнерів

Комментарии: